Connect with us

Sport

V. Iftime: „O să mai avem câteva surprize”

Published

on

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a fost prezent la meciul din această seară împotriva formației Dinamo Kiev. Chiar dacă FC Botoșani a pierdut cu scorul de 1-0, Iftime s-a arătat mulțumit de jocul echipei.

FC Botoșani a primit un gol în debutul partidei, după o greșeală a portarului Eduard Pap. În partea secundă, FC Botoșani a ratat un penalty și a trimis de două ori mingea în bară.

„A fost un meci de pregătire bun. Noi am jucat fotbal. Ca niciodată cu Dinamo Kiev care ne cam presau de fiecare dată. Un meci de pregătire interesant. Putem spune că avem 11 jucători și mai sunt vreo patru rezerve. O să mai avem câteva surprize. Când domini pe cei de la Dinamo Kiev, e o stare destul de bună pentru jucători”, a spus Valeriu Iftime.

Ultimul meci amical este programat miercuri când FC Botoșani va juca împrotriva cehilor de la FK Pribram. Joi după amiază, lotul FC Botoșani va reveni în România.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    10 iulie 2018 at 10:05

    Chiar surprize mari.Daca aduci fotbalisti de la echipe retrogradate din Albania sau Liga 2 din Austria sau Croatia chiar sunt surprize mari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad