Connect with us

Politica

Un om de afaceri botoșănean și-a asociat imaginea cu un partid politic: „Eu vă recomand să aveți o atitudine pozitivă. Sunt oameni care trăiesc bine”

Published

on

Omul de afaceri Ciprian Bidașcă a participat la conferință de presă în sediul Partidului Social Democrat. Spune că nu este membru de partid și că nu intenționează să se înscrie în PSD. În schimb, compania pe care o conduce are lucrări cu bani publici.

Mesajul omului de afaceri a fost să avem încredere în politicieni și că în România se fac și multe lucruri bune. El conduce un business care anul acesta își va dubla cifra de afaceri și s-a arătat surprins că politicienii sunt luați la întrebări de jurnaliști.

„Îmi pare rău că sunteți porniți într-un război cu politicul. Să criticați oamenii politici. Eu nu am nimic. Eu vă recomand să aveți o atitudine pozitivă. Nu numai față de mediul politic dar și față de mediul de afaceri. Se fac și lucruri bune și în mediul politic și în mediul de afaceri. Trebuie să scoatem în evidență lucrurile pozitive. Dacă o să criticăm și o să vedem numai lucruri negative, o să creadă lumea că nu mai are rost să trăim”, a spus Ciprian Bidașcă.

Întrebat cât e salariul mediu în compania pe care o conduce, Bidașcă a refuzat să spună dar în schimb ne-a anunțat că sunt și lefuri de 10.000 lei.

„Ce relevanță are? Nu vă pot spune. Cert este că din 140 de oameni, 4-5 oameni sunt cu salariul minim pe economie. În rest sunt mult mai mari. Asta din cauză că forța de muncă a migrat foarte mult. Lunar câte 5 oameni pleacă, vin. Fac credite neperformante, consumă lucruri pe care nu și le permit. Se duc în afară ca să-și acopere creditele. Sunt oameni care trăiesc bine, care au salarii mari. În Mecanex sunt salarii de 10.000 lei”, a mai afirmat omul de afaceri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad