Connect with us

Economic

WorkTape Botoșani – 2 ani de recuperare medicală bine făcută și peste 2000 de pacienți FOTO&VIDEO

Published

on

Centrul de recuperare medicală WorkTape Botoșani a împlinit doi ani de existență, doi ani în care s-a dezvoltat și doi ani în care a oferit servicii la peste 2000 de botoșăneni.

Povestea WorkTape a început în urmă cu mai bine de doi ani în urmă când fizioterapeutul Mihai Venedict a avut ambiția să demonstreze că se poate realiza un centru privat de recuperare medicală și în Botoșani. A închiriat un spațiu, l-a dotat și a început să lucreze cu doi-trei pacienți pe zi. Pentru că numărul de pacienți a început să crească, era nevoie de mai mulți specialiști. Au venit tineri pasionați de această meserie iar în momentul de față, centrul de recuperare medicală WorkTape are șase fizioterapeuți și trei medici colaboratori. La începutul acestui an, a fost deschis al doilea punct de lucru de pe strada Octav Onicescu care a fost dotat cu aparatură necesară recuperării medicale.

În cei doi ani, peste 2000 de persoane au trecut pragul centrului WorkTape Botoșani pentru a face recuperare medicală iar majoritatea au fost mulțumiți de rezultatele obținute. De la persoane cu mici probleme medicale și până la persoane care au venit după operații sau care au suferit accidente vasculare.

În cursul zilei de astăzi, angajații centrului de WorkTape au mers la Uvertura Mall și timp de aproximativ două ore au făcut masaj demonstrativ, au măsurat tensiunea arterială și greutatea și au discutat cu oamenii despre recuperarea medicală. Ulterior, la centrul WorkTape unde a avut loc o prezentare a noutăților din domeniul recuperării medicale.

„Inițial am început eu activitatea, am fost singurul fizioterapeut, în colaborare cu câțiva medici din Botoșani. La început am avut doi-trei pacienți pe zi după care numărul lor a crescut, am achiziționat aparatură nouă dar am investit și în personal. Acum suntem șase fizioterapeuți și trei medici colaboratori. Toți suntem cu studii superioare de lungă durată. În cei doi ani de activitate am avut peste 2000 de pacienți care au făcut recuperare la noi. Continuăm să investim atât în aparatură cât și în personal, ne dorim să fim cei mai buni, să învățăm metode noi. Ținând cont de condițiile meteo, acțiunea a fost foarte bună. Am făcut masaj demonstrativ iar oamenii au fost foarte receptivi, am măsurat tensiunea arterială, greutatea, i-am informat despre serviciile noastre. După acțiunea de la mall, am avut prezentările care au fost live pe facebook”, ne-a spus Mihai Venedict, managerul centrul WorkTape Medical Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad