Connect with us

Administratie

Lucrările la drumul Manoleasa Rădăuți Prut se vor relua anul viitor

Published

on

Celebrul drum Manoleasa – Rădăuți Prut va finalizat anul viitor. La rectificarea bugetară din luna iulie se vor aloca banii necesari pentru continuarea lucrărilor.

Drumul Manoleasa – Rădăuți Prut era singurul drum național de pământ din România. În iarna 2012-2013 utilajele de deszăpezire nu au putut interveni iar mii de oameni au fost izolați. Atunci s-a aflat și la București că în România este un drum național de pământ. Victor Ponta, premierul din acel moment, promitea modernizarea drumului numai că au mai dura cinci ani până când s-a turnat asfaltul.

„A fost aprobată hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici pentru continuarea lucrărilor la drumul național Manoleasa – Rădăuți Prut. Este o investiție foarte mare. Până acum au fost lucrări realizate în baza hotărârii de guvern  emise în 2010. După rectificarea bugetară care va fi la sfârșitul lunii iulie, să putem demara partea a doua a lucrărilor. A fost făcută pietruirea, turnarea covorului asfaltic. În perioada următoare vor fi lucrările de semnalizare rutieră, rigole”, a spus senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad