Connect with us

Sport

FC Botoșani a plecat cu „grădinița” în cantonament. 9 din cei 20 de jucători au sub 21 de ani GALERIE FOTO

Published

on

După o săptămână și jumătate de pregătire în municipiu, lotul echipei FC Botoșani a plecat astăzi în cantonamentul din Austria. Costel Enache are la dispoziție doar 20 de jucători la startul cantonamentului dar speră să mai ajungă în Austria încă patru-cinci jucători.

Costel Enache a plecat de la stadionul Municipal cu 18 jucători urmând ca alți doi jucători să vină direct la aeroportul din Iași. Este vorba de un atacant albanez și un jucător tânăr pe care tehnicianul botoșănean îl va testa în Austria. Din cei 20 de jucători pe care Costel Enache îi va avea la pregătire, 9 sunt sub 21 de ani.

Antrenorul botoșănean este îngrijorat de această situație dar speră ca oficialii clubului să  transfere repede încă patru-cinci jucători cu experiență.

„Important este să completăm lotul, să avem concurență și soluții pentru fiecare post și să ne atingem obiectivele planificate.  Sper să nu mă întorc cu un asemenea lot. Sunt câțiva jucători tineri, ne bazăm pe jucătorii de perspectivă. Încercăm să producem jucători și să ne autofinanțăm. Avem jucători de valoare, de perspectivă. La o luptă dură, o lupă lungă, avem nevoie și de oameni cu experiență, oameni care au mai dus astfel de războaie. Nu trebuie să ne mai grăbim pentru că avem nevoie de jucători de foarte bună calitate. Dacă tot suntem în întârziere, măcar să facem lucrurile așa cum ne dorim. Important este să fim bine la întoarcere, să fim un lot complet, echilibrat și cu potențial. Va fi un program clasic de pregătire. Ne-am propus patru meciuri plus încă unul în penultima zi de cantonament, dacă reușim să completăm lotul”, a spus Costel Enache.

FC Botoșani va juca meciurile amicale pe 2, 4, 7 și 9 iulie și e posibil să mai joace încă o partidă pe 11 iulie. Printre adversari se numără rușii de la Arsenal Tula, Olympiakos Pireu și Dinamo Kiev

Lot FC Botoșani:

  • Portari: Pap, Brânză
  • Fundași: Patache, Dumitraș, Burcă, Miron, Chindriș, Aristeidis, Cazacu
  • Mijlocași: Târșa, Fulop, Rodriguez, Oaidă, Piftor, Papa Enriko
  • Atacanți: Roman, Golofca, Corban, Chitoșcă, Cezar Tătărușanu

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad