Connect with us

Sport

Fundașul olandez a picat vizita medicală și foarte probabil va pleca

Published

on

Noul Ngadeu are șanse mici să fie păstrat în lot și să meargă în cantonamentul din Austria. Acesta a efectuat vizita medicală iar rezultatele i-au pus pe gânduri pe conducătorii clubului FC Botoșani.

În momentul în care a venit Kortstam Doriano Marvin (23 ani), cei de la FC Botoșani își frecau mâinele bucurie că l-au găsit pe noul Ngadeu, fundaș pe care l-au adus gratis și l-au vândut ulterior cu 500.000 de euro. Marvin este un jucător cu trei selecții în naționala Curacao, fiind coleg cu Martinus Quenten. A fost în lotul formațiilor Roda JC și FC Eindhoven și a venit liber de contract. A fost prezentat pe site-ul oficial al clubului FC Botoșani unde apare că a semnat pe doi ani, numai că au apărut problemele. La vizita medicală s-a descoperit că ar avea anumite probleme de sănătate. A fost trimis pentru efectuarea de noi investigații dar șansele ca el să fie păstrat în lot sunt foarte mici.

„Am avut un fundaș central, liga a II-a din Olanda. Încă e la vizita medicală iar fără vizită medicală nu îl luăm”, a afirmat Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )