Connect with us

Politica

CONTRE între doi deputați botoșăneni: „Tovarăşul deputat fără voturi să se uite în oglindă”

Published

on

Deputatul PSD Costel Lupaşcu a ieșit la atac iar ținta a fost colegul său din Parlament, liberalul Cristian Achiţei. Lupașcu s-a supărat deoarece Achiței a împărțit pliante prin județul Botoșani în care face referire la demersurile pentru modernizarea drumului Botoşani –TG.Frumos.

”Într-un mod cinic sau comic singurul deputat PNL din judeţul Botoşani practică impostura şi minciuna. Din păcate pentru el şi pentru colegii lui nu cred că ştie de ce face acest lucru. Am remarcat că singura lui activitate este de a tipări şi a împrăţi pliante prin municipiu, prin care anunţă că susţine sau ajută la modernizarea judeţului şi susţine drumul Botoşani-TG. Frumos. Vreau să vă spun că toate aceste lucruri sunt falsuri şi minciuni asociate cu prostia”, a spus Costel Lupaşcu. Reacția deputatului Cristian Achiţei a fost în aceeași notă.

”Este o broşură de informare a cetăţenilor despre activitatea cabinetului parlamnetar. Mi se pare normal să pot comunica prin tot felul de metode cu oamenii. Din punctul meu de vedere toate informaţiile prezentate sunt corecte, iar bătălia pentru modernizarea drumurilor naţionale o să o ducem în continuare. Iar dacă vorbeşte despre prostie, tovarăşul deputat fără voturi să se uite în oglindă”, a spus deputatul liberal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad