Connect with us

Sport

BARAJ LIGA3. FC Albești – Gauss Bacău 0-1 GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Campioana județului Botoșani a pierdut turul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în fața formației Gauss Bacău. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ionuț Furtună, în minutul 63.

Mare sărbătoare astăzi în comuna Albești. Cu mic, cu mare, locuitorii comunei au venit să vadă cel mai important meci jucat vreodată în această zonă. Înaintea meciului, oamenii erau optimiști că echipa lor va câștiga la o diferență care să le asigure promovarea încă din tur.

Începutul meciului, le-a tăiat optimismul botoșănenilor. În primul sfert de oră, băcăuanii au avut trei mari ocazii de a marca, cel mai periculos om al oaspeților fiind Gabriel Boghian, fostul atacant al FC Botoșani.

Cu mai mai mulți foști jucători la Liga a II-a și a III-a, oaspeții au controlat jocul, au câștigat majoritatea duelurilor unu la unu și păreau siguri de calificare. Din tribuna amenajată pe dealul de lângă stadion, câțiva suporteri veniți de la Bacău au aprins fumigenele și au cântat ca pe vremuri, la meciurile FCM-ului. Prima șansă de gol a gazdelor a fost în minutul 26. Maxim a executat un corner de pe stânga iar mingea a căzut pe bara porții băcăuanilor.

Repriza secundă a început tot cu oaspeții în atac dar fără mari ocazii de gol. În minutul 61, Flavius Șuiu a scăpat pe partea stângă dar a șutat slab. Două minute mai târziu, oaspeții au reușit deschiderea scorului. Ionuț Furtună a profitat de o greșeală a portarului Andrei Brașoveanu și a marcat. Elevii lui Cătălin Chirilă au încercat să revină dar Alin Melesteu a ratat egalarea cu șapte minute înainte de final.

Partida s-a încheiat cu victoria formației Gauss Bacău care a făcut un pas mare către promovare. Returul este programat sâmbăta viitoare, la Bacău, pe stadionul Letea.

Avântul Albești: Brașoveanu, I. Florea, Ionescu, Guriță, Mreană, Melinte, Letos, Maxim, Paiu, Șuiu, Galan. Antr. Cătălin Chirilă

  • Rezerve: D. Florea, Romaniuc, Iosub, Marchidan, Șufaru, Melesteu, Belciug

Gauss Bacău: Sustac, Dediu, Lozneanu, Dobârceanu, Panainte, Doboș, Pușcașu, Furtună, Lupu, Boghian, Întuneric.

  • Rezerve: Sascău, Diaconu, Gruia, Honea, Neagu, Cheța

Arbitrii: Robert Dumitru (Sf. Gheorghe) – Florin Cosma și Andrei Roman (ambii din Neamț)

Observatori: Florentin Moraru (Vaslui), Constantin Gheorghe (Suceava)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad