Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer se retrage de la FC Botoșani: “Am vrut să fim un model ca imagine” VIDEO

Published

on

Cornel Șfaițer a decis să se retragă din conducerea clubului FC Botoșani. Președintele clubului botoșănean a venit în această dimineață la reunirea lotului, a mers în vestiar și a discutat cu jucătorii după care a făcut anunțul oficial: pleacă de la FC BOTOȘANI.

Cornel Șfaițer a vorbit despre cele două decenii în care s-a implicat și activitatea la clubul FC Botoșani.

“Am analizat foarte bine ceea ce am făcut în fotbalul botoșănean de 21 de ani. am luat decia de a face pasul în spate în ceea ce înseamnă implicarea mea în fotbalul botoșănean. Am fost foarte implicat, am avut o pasiune extraordinară pentru fotbal. În perioada în care eram la liceu, visam să ajung în Liga a III-a. Mi-a îndeplinit visul. La Unirea Botoșani am început de unul singur. Am fost implicat într-un proiect îndrăznet. La FC Botoșani a fost o perioadă extraordinar de frumoasă. Am promovat în 2004 în Liga a II-a. Am promovat în Liga 1, un vis în care mulți nu credeau. Au fost cinci sezoane extraordinare în Liga1, am reușit să mergem în cupele europene, am jucat cu Legia Varșovia. Au fost lucruri extraordinare. Am avut o relație exceletă cu toți oamenii din stadion, executivul primăriei, primarii care au fost”, a spus Cornel Șfaițer.

“Sunt printre puținii conducători din fotbal care nu sunt certat cu nimeni. Am respectat pe toată lumea și m-au respectat toți.

Cei care vor conduce clubul, să fie foarte inspirați la cei care vor veni și vor îmbrăca tricoul FC Botoșani. Mi-aș dori să reușească performanțe mai mari. Eu am făcut-o din plăcere, din pasiune. Am făcut o muncă executivă, am fost președinte ani la rând iar dacă vroiam eram președinte și astăzi. În noiembrie 2015 am luat decizia că trebuie cineva care să fie implicat zi de zi. Eu am supervizat lucrurile, m-am ocupat de partea tehnică împreună cu Tony Heleșteanu. Am vrut să fim un model ca imagine”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad