Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer: „Am fost singurul conducător de club care nu am luat bani. Am adus, am fost și sponsor”

Published

on

După două decenii în care s-a implicat în fotbalul botoșănean, Cornel Șfaițer a decis să se retragă. Spune că va lua o pauză dar în același timp recunoaște că îi va fi greu să să stea departe de fotbal și deja se gândește la unele acțiuni pe care le va organiza.

„Am fost singurul conducător de club care nu am luat bani niciodată. Am adus, am fost și sponsor. Am venit cu valoare adăugată în club. Am foarte multe relații, sunt bine primit la orice meci din țară. Nu mă poate plăti nimeni. Chiar dacă voi mai lucra în fotbal, nu voi fi remunerat. Nu am trăit din fotbal și nici nu voi trăi vreodată. Am făcut cu mare pasiune și așa o să o fac, dacă o să o mai fac

Nu o să stau departe de fotbal. O să merg la meciuri. Am organizat foarte multe evenimente în decursul anilor și o să mai fac, meciuri de old-boys, acțiuni de caritate”, a declarat Cornel Șfaițer care a adăugat:

„Sunt oameni care au acumulat experiență, au investit mulți bani. Oricare pleacă, fotbalul trebuie să continue. Ar fi culmea să moară fotbalul din Botoșani pentru că am plecat eu”.

Fostul președinte al FC Botoșani a avut o scurtă întâlnire cu jucătorii și staff-ul tehnic la vestiare. Le-a comunicat decizia pe care a luat-o și le-a urat succes în campionatul care va începe pe peste o lună.

„A fost o știre neplăcută pentru toată lumea. Le-am spus să fie bărbați, treceți pentru momentul ăsta, la treabă, campionatul bate la ușă. Le-am vorbit foarte puțin, le-am zis că o să-i urmăresc. Lucrurile trebuie să meargă mai bine. Am avut o relație bună cu toți. Ce am avut de spus, le-am spus în vestiar. Am fost apropiat dar am fost și dur când a trebuit. Am avut o relație de respect reciproc. Analizele nu le-am făcut la cald. Am căutat să am echilibru în ceea ce declar”, a mai precizat Cornel Șfaițer care avea în plan înființarea echipei satelit cu jucători tineri din țară și din municipiul Botoșani.

„Era în discuții să facem echipa a doua. Îmi cer scuze pentru că mi-am luat eu angajamentul. Am mai avut în 2005. Am vrut să promovăm tineri botoșăneni pentru că vom vorbi de Acsinte și Patache încă 50 de ani de acum. E posibil pe viitor să fac ceva la Vorona dar nu anul ăsta. Am o bază de date cu mulți copii, urmăresc meciurile de la Liga a III-a și a II-a, am multe contacte. Nu mai aveam puterea și tăria să mă ocup și să fac așa cum vroiam eu echipa a doua, profesionist. Să se ocupe cine dorește”, a mai declarat Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad