Connect with us

Sport

Avântul Albești câștigă finala CUPEI ROMÂNIEI și face eventul GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Campioana județului Botoșani a reușit să câștige astăzi și Cupa României. Avântul Albești s-a impus în finală cu scorul de 2-1 în fața echipei Inter Dorohoi.

Finala fazei județene a Cupei României a pus față în față, pe stadionul din Ipotești, campioana din Liga a IV-a și campioana din Liga a V-a. Deși la prima vedere, Avântul Albești era favorită, pe teren nu s-a văzut mare diferență.

Jucătorii de la Albești au început bine partida și au reușit să marcheze două goluri în primul sfert de oră prin Alin Melesteu și Andrei Letos. Se părea că vor câștiga la pas dar dorohoienii au echilibrat meciul și au reușit să reducă din diferență cu cinci minute înainte de pauză, prin Cosmin Mitoșeriu.

În debutul reprizei secunde, Inter Dorohoi a avut două mari ocazii de a egala dar scorul a rămas 2-1 pentru Albești până la finalul partidei.

Avântul Albești a făcut eventul în acest sezon și urmează să joace barajul pentru promovarea în Liga a III-a împotriva formației Gauss Bacău. Turul este programat sâmbătă 23 iunie, de la ora 17.30, la Albești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad