Connect with us

Politica

Șoptică încearcă ne convingă că face opoziție: „De ce m-a atacat Flutur?”

Published

on

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, consideră că atât el cât și ceilalți liberali din județ fac opoziție, chiar dacă nu prea pare. Inclusiv primarul Cătălin Flutur a afirmat că PNL a făcut blat cu PSD-ul și evită să facă opoziție.

Liderul PNL Botoșani s-a arătat surprins de declarațiile primarul Flutur și susține că el i-a atacat în mai multe rânduri pe social democrați și chiar a și primit răspunsuri din partea acestora.

„De ce m-a atacat Flutur? Vedem mai târziu dacă m-a atacat pe mine. Acum nu știu pe cine a atacat dumnealui. Vreau să vă amintesc că opoziție la Botoșani fac toți membrii Partidului Național Liberal. Nu fac unii mai mult sau alții mai puțin. În nenumărate rânduri, la intervențiile mele la adresa celor de la PSD, că a fost Marius Budăi, că a fost vorba de doamna Federovici, de domnul Macaleți. Știți că am primit inclusiv replici la ceea ce am spus la adresa dumnealor. Cel puțin 7-8-10 ieșiri în care cu subiect și predicat m-am referit la ceea ce nu face bine președinta Doina Federovici, domnul Macaleți, domnul Budăi. A spune că nu s-a făcut deloc opoziție, e o chestiune care nu are de a face cu realitatea. În Consiliul Local, diverși consilieri municipali au făcut opoziție la ceea ce face PSD-ul. În Consiliul Județean de asemenea. Echipa PNL are o singură direcție. Nu există o altă direcție. Sunt ales președinte al tuturor membrilor PNL. Pentru mine nu există foști PNL și foști PDL”, a afirmat Șoptică.

La începutul acestei săptămâni, într-o conferită de presă, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, a afirmat că PNL a făcut un blat cu PSD.

„Am constatat un mic blat care se face. Încă în România și în Botoșani mai sunt nostalgici USL. Lucrul ăsta nu ne va face puternici, pe noi cei din opoziție și nu vom avea arme suficiente să batem un partid mamut. Îi invit pe toți colegii mei din opoziție să facă absolut totul ca în România să existe un echilibru al puterii. Sunt singurul care am rupt la un moment dat această barieră PSDR, PSD, în județ. Am avut trei victorii importante atât personal cât și alături de colegii mei. A fi lider într-un partid nu este doar ceea ce iese într-un anumit tip de vot. Vorbesc de lideri adevărați. Nu am auzit și nu am văzut din partea PSD-ului niciun fel de atac la colegii mei de partid. Mai ales la cei care fac parte din fostul PNL. De asta vă spuneam de o mică înțelegere. Cum nu am văzut decât târziu atacuri venind invers”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad