Connect with us

Administratie

Deputatul Rotaru insistă pentru un nou stadion la Botoșani: De un an și ceva am apelat la domnul Cătălin Flutur. Mergem împreună la Ministerul dezvoltării, la CNI

Published

on

Deputatul PSD Răzvan Rotaru susține că a avut discuții cu ministrul Dezvoltării și cu reprezentanții Companiei Naționale Investiții și există promisiuni că se va finanța construcția unui stadion nou în municipiul Botoșani.

Parlamentarul social democrat a precizat că a avut discuții cu primarul Cătălin Flutur și i-a solicitat să facă un proiect care ulterior să fie depus la CNI.

„De un an și ceva am apelat la domnul Cătălin Flutur, să facă un proiecțel pentru a merge la domnul ministru, la CNI. Absolut niciun fel de hârtie nu este dusă la minister. Domnul primar s-a gândit că Rotaru vrea să-și facă campanie și de asta mizează pe stadion. Stadionul nu îl fac pentru mine. I-am spus domnului primar că mergem împreună la Ministerul dezvoltării, la CNI. Au de câștigat cetățenii. M-am săturat să merg să aleg pe stadion iar acea pistă să fie sub orice critică. Am ajuns să ne rugăm de anumiți oameni care decid la nivel local, să facă ceva pentru cetățeni. Nu este normal ca domnul primar să nu dea curs invitației de a face un lucru bun pentru Botoșani”, a precizat deputatul Răzvan Rotaru.

„Avem terminată sala de la Liceul Sportiv. Este printre puținele săli făcute la un standard european dar la momentul acesta nu este legată la utilități. Este inadmisibil ca primăria să nu găsească o soluție. Botoșaniul este tot timpul fruntaș la competițiile naționale. În această toamnă, Botoșaniul va organiza crosul balcanic. Este mare păcat ca acea sală să rămână în stadiul în care este”, a adăugat parlamentarul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad