Connect with us

Politica

Deputatul PSD Răzvan Rotaru: Eu cred că este un gest inadmisibil din partea consilierilor PSD

Published

on

Reacție dură a deputatul PSD Răzvan Rotaru la adresa consilierilor locali PSD. Parlamentarul botoșănean îi acuză pe consilierii locali, în frunte cu Mihai Tincu, că blochează unele proiecte în municipiul Botoșani.

Răzvan Rotaru consideră că este inadmisibil ce au făcut consilierii PSD când s-a supus la vot proiectul privind amplasarea bustului lui I.C. Brătianu.

„Eu cred că este un gest inadmisibil din partea consilierilor PSD. Un gest incalificabil. I.C. Brătianu a fost prim-ministru al României, a fost ministru de Finanțe. Ar trebi să lăsăm la o parte orgoliile politice când vine vorba de cetățenii municipiului. Am disctutat cu consilierii locali dar au primit un anumit telefon pentru a nu vota. Nu mi se pare în regulă. Mi-au spus că au primit un telefon de la domnul Tincu. Dacă domnul Tincu hotărăște pentru toți consilierii, nu sunt de acord. Nu sunt de acord cu ce face domnul Tincu. Vreau ca acest partid să crească, să aibă ușile deschise pentru tineri valoroși și să lăsăm orgoliile politice. Uitați-vă la Cornișa, la Teatrul Mihai Eminescu și la celelate proiecte”, a spus Răzvan Rotaru.

„E frumos să venim tot timpul și să ne lăudăm. Că am făcut aia, am făcut aia. Nu am făcut nimic, nu am lăsat nimic în spate. Dăm vina unii pe alții și ne dorim tot timpul să spunem că de vină e altul. Dacă nu vom lăsa orgoliile, voi fi la fel de dur la fiecare conferință. Am ajuns să mergem la Suceava la piscină deși avem un complex modern la Botoșani. sunt foarte mulți copii care nu își permit să ajungă la mare. Este rușinos că după atâția ani dau vina unii pe alții iar părinții și copiii au de suferit. Nu mai vreau să tac din gură când unii colegi au anumite derapaje. M-am săturat ca toți prietenii mei să mă întrebe de Cornișa, de teatru și celelalte proiecte”, a adăugat parlamentarul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad