Connect with us

Administratie

Șeful Modern Calor răspunde la mișto când este întrebat despre activitatea societății de termoficare

Published

on

Modern Calor este o societate aflată în subordinea Consiliului Local Botoșani, în care s-au pompat zeci de milioane de euro și care trăiește în continuare din banii plătiți de la bugetul local pentru subvenționarea prețului gigacaloriei. Practic, o parte din banii pe care fiecare botoșănean îi plătește la bugetul local, ajung în conturile societății de termoficare.

În urmă cu mai bine de o lună, am trimis o solicitare conducerii Modern Calor prin care am cerut o serie de informații referitoare la activitatea societății. Spre exemplu, am cerut date referitoare la numărul de abonați (persoane fizice), la numărul agenților economici racordați la sistemul centralizat, la numărul de debranșări și la facturile medii.

După mai bine de o lună de zile, am primit răspunsul de la Modern Calor. Un răspuns la mișto care poartă semnătura directorului general Florin Sandu. Nu a răspuns concret la nicio întrebare. Mi-a transmis să caut pe site-ul societății unele informații iar cât privește media facturilor, am aflat că nu au o situație. Nu au furnizat informații nici măcar despre numărul agenților economici racordați la sistemul centralizat de termoficare pe motiv că publicarea acestor date ar aduce atingere principiului concurenței loiale.

Asta da transparență din partea directorului unei societăți comerciale aflată în subordinea Consiliului Local Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad