Connect with us

Sport

ROMÂNIA – PORTUGALIA. Isabelle Mihail: „Sunt pregătită să fac diferența”

Published

on

După o pauză de aproape doi ani, Isabelle Mihail revine în cadrul echipei naționale. Partida dintre România și Portugalia se va juca în această seară, de la ora 20.00, pe stadionul Municipal din Botoșani.

Gata să lupte alături de colegele ei pentru șansele rămase la calificarea la Campionatul Mondial din Franța-2019, Isabelle a venit la lot determinată să demonstreze că are calitățile necesare pentru a face diferența în teren.

”Am lipsit o perioadă mai lungă de timp din cauza accidentării la genunchi, dar acum mi-am revenit, mă simt foarte bine, atât din punct de vedere fizic cât și mental. Accidentarea de la genunchi m-a împiedicat să evoluez în preliminariile trecute, însă acum am venit pregătită și îmi doresc să fac diferența în teren, să demonstrez ce pot”, a spus Isabelle.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, cu evoluții constante la echipele de junioare ale naționalei României, a făcut pasul pentru prima dată la echipa de senioare în urmă cu doi ani, la turneul Balaton Cup.

Tânăra jucătoare l-a convins pe selecționerul Mirel Albon că merită să participe la calificările pentru EURO 2017, însă o accidentare la genunchi a oprit-o pe Isabelle din atingerea obiectivului său: acela de a debuta într-un meci oficial pentru naționala României.

Acum, este pregătită să debuteze contra Portugaliei: ”Ne așteaptă un meci foarte greu. Am vorbit cu fetele și toate ne dorim să obținem o victorie. Dacă luptăm împreună și suntem determinate să câștigăm meciul, avem prima șansă în fața Portugaliei pentru că nu cred că are o echipă mai bună ca a noastră”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad