Connect with us

Sport

Moruțan a fost prezent la reunirea lotului FC SB: „Domnul patron are tot dreptul să vorbească despre noi”

Published

on

FCSB s-a reunit în această dimineață și jucătorii vicecampioanei au efectuat vizita medicală. Printre ei s-a aflat și noul venit Olimpiu Moruțan. Fostul decar al Botoșaniului a venit cu speranțe mari la echipa patronată de Gigi Becali. Moruțan nu se teme de concurența din ofensiva roș-albaștrilor și speră să devină titular la echipa antrenată de Nicolae Dică.

“Sper să reușesc să ajut echipa la fiecare meci. Cu multă muncă și mult antrenament în fiecare zi eu cred că pot deveni și titular. Fiecare jucător are emoții când vine la Steaua. Sper să fie ok, am văzut că este un grup unit și care s-a bătut la campionat până în ultima etapă”, a declarat Moruțan, care a recunoscut că încă nu a purtat o discuție cu antrenorul Dică.

Protagonist al mai multor momente delicate în acest an, Moruțan a reușit să treacă mai departe și nu se teme că va avea soarta altor jucători veniți la FCSB din provincie și care au făcut cale întoarsă. Cu unul dintre ei chiar a fost coleg la Botoșani. E vorba de Cătălin Golofca, întors la gruparea moldavă după doar 6 luni petrecute la FCSB.

“Am uitat ce a fost, acum trebuie să-mi fac treaba pe drumul acesta. Nu vreau să mă gândesc la asta, vreau să-mi fac drumul meu. Știu despre Golofca dar nu vreau să vorbesc prea multe despre el. Nu am vorbit despre exeperiența lui la Steaua, eu știu ce am de făcut și sper să reușesc. Domnul patron are tot dreptul să vorbească despre noi”, a mai precizat Moruțan.

Primul cantonament al trupei lui Nicolae Dică va fi la Braşov, în perioada 15-28 iunie. Apoi, pe 1 iulie, vicecampioana României va pleca în Olanda, unde va sta până pe 14 iulie. Roș-albaștrii au deja programate două amicale. Cu Ajax Amsterdam, pe 7 iulie, de la 20:00 (ora României), în localitatea Hattem și cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, pe 9 iulie.

Sursa: DIGISPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad