Connect with us

Administratie

Flutur aruncă BOMBA în politica din Botoșani. PNL a făcut blat cu PSD-ul

Published

on

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, susține că în actualul PNL Botoșani sunt încă foarte mulți care regretă USL-ul, acea alianță dintre liberali și social democrați. El vorbește de un blat între unii membri PNL și PSD.

După fuziunea dintre PNL și PDL, Cătălin Flutur a fost o perioadă la conducerea Organizației Județene a Partidului Național Liberal. Ulterior, el a făcut pasul înapoi iar PNL Botoșani a ajuns să fie condus de Costel Șoptică, omul adus și promovat de Florin Țurcanu în urmă cu vreo șapte ani.

„Am constatat un mic blat care se face. Încă în România și în Botoșani mai sunt nostalgici USL. Lucrul ăsta nu ne va face puternici, pe noi cei din opoziție și nu vom avea arme suficiente să batem un partid mamut. Îi invit pe toți colegii mei din opoziție să fac absolut totul ca în România să existe un echilibru al puterii. Sunt singurul care am rupt la un moment dat această barieră PSDR, PSD, în județ. Am avut trei victorii importante atât personal cât și alături de colegii mei. A fi lider într-un partid nu este doar ceea ce iese într-un anumit tip de vot. Vorbesc de lideri adevărați”, a spus Cătălin Flutur.

„Nu am auzit și nu am văzut din partea PSD-ului niciun fel de atac la colegii mei de partid. Mai ales la cei care fac parte din fostul PNL. De asta vă spuneam de o mică înțelegere. Cum nu am văzut decât târziu atacuri venind invers. Încă au fiori reci în perioada asta și nu a venit dintr-o singură parte. Nu sunt atacurile din Consiliul Locale, de la viceprimari și consilierii PSD. Sunt atacuri de la aproape toți parlamentarii PSD, în fruntele cu președintele. Lucru pe care eu nu l-am făcut. Eu vorbesc despre PSD și nu despre oameni”, a adăugat Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad