Connect with us

Sport

Avântul Albești este noua campioană a județului Botoșani. A câștigat titlul după 11 ani de așteptare GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Avântul Albești este noua campioană a județului Botoșani, la fotbal. Echipa antrenată de Cătălin Chirilă a învins astăzi pe Viitorul Blândești cu scorul de 6-0 iar la finalul partidei, jucătorii, antrenorul și cei din staff-ul clubului au primit tricourile de campioni, medaliile și trofeul.

După 11 ani de așteptare, Avântul Albești este din nou campioana județului Botoșani și va participa la barajul pentru promovarea în liga a III-a. Echipa sponsorizată de viceprimarul Brăduțu Brașoveanu și antrenată de Cătălin Chirilă a câștigat fără emoții campionatul, având 22 de victorii, un egal și doar o înfrângere, 83 de goluri marcate și 24 primite.

Deja campioni din punct de vedere matematic, jucătorii de la Albești au făcut spectacol în ultima etapă. S-au impus cu 6-0 în fața formației Viitorul Blândești, cel mai bun jucător de pe teren fiind Bogdan Melinte care a marcat trei goluri și a dat o pasă de gol. Celelalte trei goluri au fost marcate de Ionuț Galan, Flavius Șuiu și Marian Belciug.

La finalul partidei, jucătorii, antrenorul Cătălin Chirilă și cei din staff-ul echipei au primit din partea conducerii AJF Botoșani, tricourile și medaliile de campioni, plus trofeul oferit pentru câștigarea ediției de campionat 2017/2018.

Avântul Albești va participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana județului Botoșani va întâlni pe ACS Gauss Bacău, campioana județului Bacău. Primul meci se va juca la Albești pe 23 iunie urmând ca returul să se dispute la Bacău.

„După 11 ani am devenit iar campioni. Ne bucurăm că am reușit. A fost un campionat bun, cu rezultate bune. Am avut bucuria să terminăm pe primul loc chiar dacă mulți nu ne-au dorit acolo. Ne pregătim pentru meciurile de baraj, avem două săptămâni la dispoziție. Speră să facem un joc bun și să nu facem de râs comunitatea din care facem parte, fotbalul botoșănean și felicit pe această cale echipa fanion a județului Botoșani, le mulțumim de sprijinul acordat. Ne dorim Liga a III-a și vom face tot posibilul să ajungem acolo. Ne dorim ca pe 23 iunie să fie o sărbătoare la Albești, să sărbătorim în avans ziua comunei”, ne-a spus Brăduțu Brașoveanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad