Connect with us

Politica

1100 de membri PSD au plecat la București: „Am avut mult mai multe solicitări de a merge la miting”

Published

on

Aproximativ 1100 de membri și simpatizanți PSD au plecat în această dimineață către București pentru a participa la mitingul care va avea loc în Piața Victoriei, începând cu ora 20.00.

Senatorul Doina Federovici, președintele Organizației Județene PSD Botoșani, susține că erau mult mai multe persoane interesate de a merge la miting dar firmele de transport nu aveau autocare disponibile. Costurile privind deplasarea celor 1100 de social democrați la București au fost suportate de către Organizația Județeană a PSD Botoșani.

„PSD Botoșani participă la acest miting cu 1100 de persoane. Plecarea va fi la ora 8.00 de la ieșirea din municipiul Botoșani. Toate costurile sunt asigurate de Organizația Județeană PSD Botoșani. Toate contractele sunt la sediul PSD. Suntem români cu toții și cu toții putem spune stop abuzurilor care s-au întâmplat în anii precedenți. Este firesc ca românii care au avut de suferit să spună stop abuzurilor. Ne-am săturat ca din buzunarul nostru să plătim milioane de euro pentru decizii câștigate la CEDO. Trebuie să spunem stop protocoalelor secrete și la toate cele rele care s-au întâmplat în această zonă. Ar fi fost foarte frumos să-i întrebați și pe cei din zona #REZIST de ce au protestat. Este momentul să spunem un NU răspicat. Protestul va avea un ecou puternic. Vor fi câteva sute de mii de persoane în Piața Victoriei care au răspuns apelului nostru. Din Botoșani am avut mult mai multe solicitări de a merge la miting dar în momentul de față asta este capacitatea noastră de transport”, a spus senatorul Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani a precizat că nu a fost nimeni obligat să meargă la miting și nici nu li se dau bani celor care fac deplasarea.

„Nimeni nu a avut niciun fel de ordin. S-a transmis președinților de organizații, în măsura în care pot discuta cu membrii PSD, care vor să participe la acest miting, sunt bineveniți. Le asigurăm transportul, masă, apă. Sub nicio formă nu le dăm bani”, a mai precizat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad