Connect with us

Politica

USL trăiește la Botoșani. PNL ajută PSD-ul să participe la mitingul din București: „Este o afacere”

Published

on

Partidul Social Democrat pregătește un miting cu 300.000 de oameni care va avea loc mâine seară, în București. Din Botoșani vor pleca aproximativ 1100 de oameni iar liberalii le-au dat o mână de ajutor foștilor colegi din USL și chiar ar putea fi membri PNL care vor participa la miting.

Gheorghe Sorescu, prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, nu exclude ca unii liberali care ocupă anumite funcții, să participe la mitingul din Botoșani.

„N-am să dau surse dar am discutat cu oameni din instituții care sunt obligați să meragă. Botoșaniul nu face excepții. Este un miting dorit de PSD dar se încadrează la categoria impuse. Cine nu merge, riscă să-și piardă funcția, rangul. Ar fi interesant de văzut. Sunt unii oameni care au cochetat sau au avut o gândire liberală. Nu este exclus să vedem și oameni din Botoșani care se declarau oameni de dreapta”, a spus Gheorghe Sorescu.

De asemenea, firma de transport a fostului senator PNL Viorel Grigoraș a închiriat mai multe autocare social democraților, dar liberalii nu se simt deranjați. „E vorba de business. Este o afacere”, a spus Sorescu care a adăugat că firma RVG a încasat 4500 de lei de social democrați pentru închirierea unui autocar.

Informația a fost confirmată și de social democratul Costică Macaleți, președinte al Consiliului Județean Botoșani. Acesta a arătat o chitanță de la RVG pe care era trecută suma de 4500 lei.

„Le mulțumesc transportatorilor din județul Botoșani care au răspuns pozitiv apelului nostru. Sunt transportatori din toată sfera politică. Faptul că un agent economic are o apartenență sau alta, nu are nici cea mai mică importanță”, a spus senatorul Doina Federovici, președintele Organizației Județene PSD Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad