Connect with us

Sport

FC Botoșani s-a despărțit și de fostul căpitan Florin Acsinte

Published

on

După Bogdan Ungurușan, Răzvan Tincu, Stelian Cucu, Nicolae Mușat, Olimpiu Moruțan, Mircea Axente și Bojan Golubovic, un alt jucător a părăsit clubul FC Botoșani. Este vorba de fostul căpitan Florin Acsinte.

Acsinte a revenit la Botoșani după aventura la Pandurii și FC Voluntari și era decis să joace până la finalul carierei la echipa fanion a județului. Planurile sale nu s-au potrivit cu cele ale conducătorilor clubului și ale antrenorului Costel Enache.

Fostul căpitan al FC Botoșani nu a fost pe placul tehnicianului care uneori a preferat să improvizeze decât să îl titularizeze. Între timp, Florin Acsinte a fost chemat de Cătălin Anton, cel care se ocupă de partea financiară și organizatorică a clubului, pentru a avea o discuție. I s-a transmis că dacă dorește să rămână la Botoșani, trebuie să accepte înjumătățirea contractului. Florin Acsinte nu a acceptat și și-a reziliat contractul. Astfel, numărul jucătorilor care au părăsit clubul FC Botoșani ajunge la opt iar în momentul de față nu mai este niciun fundaș stânga în lot. Florin Acsinte nu este ultimul jucător care părăsește echipa în această vară ci vor mai urma și alte plecări.

Antrenorul Costel Enache și conducătorii clubului au anunțat că vor play-off-ul în sezonul următor dar este greu de crezut că se va reuși în condițiile în care a plecat aproape o echipă și vor veni jucători tineri și jucători străini. Aceștia vor avea nevoie de adaptare și nu este exclus să vedem că în sezonul viitor FC Botoșani va fi una dintre echipele care se vor lupta pentru a rămâne în Liga 1.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad