Connect with us

Administratie

CIRC în Consiliul Local Răchiți. S-au bălăcărit, s-au filmat și s-au amenințat. „Sunteți niște tăntălăi. Vă băgați ca oile” VIDEO

Published

on

În Consiliul Local Răchiți nu există ședință fără circ. Liberalii au o majoritate confortabilă dar proiectele inițiate de primarul Florin Bulgaru sunt aprobate după ședințe lungi, cu multe discuții și amenințări.

Cei mai vehemenți consilieri din opoziție sunt foștii primari Vasile Adăscăliței și Gheorghe Iacob. Aceștia contestă majoritatea proiectelor inițiate de actualul primar. Recent, Adăscăliței a postat pe facebook un filmuleț în care prezintă cum decurge o ședință de Consiliu Local la Răchiți.

Florin Bulgaru: „Domnul Iacob, provocați scandal”

Vasile Adăscăliței: „Sunteți opt contra patru, nu vă e rușine?”

Gheorghe Iacob: „Chiar voi face plângere dacă se pune proiectul ăsta pe ordinea de zi”

Consilier local: „Las-o dracu… Nu mai spune că ai fost viceprimar. Sunteți niște tăntălăi. Vă băgați ca oile”

Vasile Adăscăliței: „Iată cum se comportă puterea din Consiliul Local Răchiți asupra opoziției. Primarul conduce ședința, uitați-vă în ce hal a ajuns ședința Consiliului Local Răchiți”

Vasile Adăscăliței: „Vrem casă praznicală că asta e cel mai urgent. Cetățenii nu au unde depune morții, nu au unde să facă un praznic”

Consilier local: „Încercați să fiți politicieni, nu circari. Politica este un compromis. Îmi e rușine să stau în această adunare”

SEDINTA ORDINARA A C.L.RACHITI ,JUD.BOTOSANI DIN DATA DE 06.06.2018.STIMATI CETATENI VA ROG SA VIZIONATI ACEST FILMULET PENTRU A VA DA SEAMA CUM SE COMPORTA PUTEREA P.N.L. DIN CONSILIUL LOCAL CU OPOZITIA.PRIMAR ESTE INVITAT LA SEDINTA SI ARE DREPTUL SA VORBEASCA CAND PRESEDINTELE DE SEDINTA APROBA SA IA CUVANTUL. DAR PRIMARUL BULGARU FLLORIN CONDUCE SEDINTA C.L.RACHITI,JUD.BOTOSANI.

Publicată de Vasile Adascalitei pe 6 Iunie 2018

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad