Connect with us

Social

Botoșănean stabilit în Franța: „Am arătat francezilor mizeria de grevă din România și m-au întrebat: ce sărbătoare e? Ieșiți cu parul” VIDEO

Published

on

Indiferent ce măsuri se iau la nivel de guvern sau parlament și indiferent cât de afectat este, românul nu iese să-și ceară drepturile. Comentează pe facebook, face glume prin baruri sau la colțul străzii și așteaptă să treacă timpul.

Un botoșănean stabilit în Franța, a postat un mesaj dur la adresa românilor care nu reacționează în urma măsurilor luate de guvern și parlament. Constantin Pocai este bucătar în Lyon și le-a arătat francezilor imagini de la protestele din România și spune că aceștia au crezut că este vreo sărbătoare.

„V-ati saturat? Stergeti-va la cioc si beti apa. Nu stiti sa va cereti drepturile, faceti numai caterinca si atat. Iesiti cu parul nu cu copii, egal zero. Luati exemplu de la Franta cum se face o greva. A dat caldura si ati iesit la un suculet sa faceti greva?… Am aratat francezilor mizeria de greva din România si m-au intrebat ce sarbatoare e? Am raspuns ca romanii fac demonstratii ptr drepturi. Au ras. NU STII MAI romanule nici sa faci o greva!!!!!”, a postat Constantin Pocai pe contul personal de facebook.

De asemenea, botoșăneanul a postat un clip de la un protest în Franța. Oamenii erau nemulțumiți de cum a fost votată legea muncii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad