Connect with us

Politica

COMUNICAT. PNL transmite sincere felicitări tuturor cadrelor didactice şi personalului din învăţământ

Published

on

De Ziua Învăţătorului, PNL transmite sincere felicitări tuturor cadrelor didactice şi personalului din învăţământ, care au ales din vocaţie această carieră şi care îşi îndeplinesc cu profesionalism misiunea de a educa tânăra generaţie.

Nu este simplu să lucrezi cu mintea şi cu inima copiilor şi de aceea, vă dorim să fiţi sănătoşi, să aveţi putere de muncă, răbdare şi rezultate frumoase, împreună cu familia de acasă şi de la şcoală şi să vă bucuraţi de realizările personale şi profesionale.

Facem apel la întreg personalul din învăţământ să nu dea curs invitaţiei forţate de a participa la mitingul PSD din acest sfârşit de săptămână şi vă asigurăm că abuzurile directorilor pot fi soluţionate de forurile competente, dacă le veţi semnala. Gradaţia de merit nu este condiţionată de participarea la miting, deşi, în grila de evaluare, contează puţin şi dacă eşti director sau inspector PSD. Contează mai mult activitatea de la catedră şi meritele profesionale, credem noi!

Totodată, le aducem la cunoştinţă mai marilor PSD că şi cărţile de colorat, pe care le-am dăruit din tot sufletul oricărui copil pe care l-am întâlnit de 1 iunie, sunt tot cărţi! Dacă ne-am fi intersectat, le-am fi dăruit celor din PSD nişte cărţi de limba şi literatura română, pentru că majoritatea celor care ne conduc denotă o lipsă acută de educaţie şi mare nevoie de învăţători răbdatori, care să facă din nişte adulţi, din nou, copii de şcoală sârguincioşi şi pe care, la sfârşitul veacului, să-i poată promova.

A fost poate, lipsit de inspiraţie să dăruim baloane copiilor, dar nu au fost nicidecum pungi personalizate care să conţină alimentele de bază, aşa cum au făcut cei de la PSD, care conduc de 6 ani ţara şi care, în loc să asigure populaţiei, conform legii, un venit suficient pentru a trăi, aleg să facă publice fotografii de la aşa-zisele acţiuni caritabile, punând în dificultate şi mai mare şi ştirbind imaginea celor pe care au ales să îi ajute astfel, fie ei adulţi sau copii, aşa că nu ne temem mai tare decât ei de Avocatul copilului sau de Avocatul Poporului. De asemenea, facem precizarea că toţi copiii care au primit cărţi, dulciuri şi baloane, nu au fost aduşi forţat şi nu au dat nimic în schimb, pe când, la acţiunea PSD, profesorii din şcoli au primit normă de desene cu care să participe la concursul iniţiat de Costel Lupaşcu şi au fost recompensaţi, personal, de către acesta, în numele PSD şi a Cabinetului parlamentar, cele mai mari premii fiind date cu dedicaţie.

Ne intrigă comportamentul şi abuzurile membrilor şi conducerii PSD şi le cerem delimitarea fermă de orice imixtiune în şcolile care nu sunt ale lor, sunt ale comunităţilor, ale copiilor, părinţilor, profesorilor, sunt ale tuturor celor care preţuiesc ŞCOALA şi EDUCAŢIA.

Echipa de comunicare PNL Botosani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad