Connect with us

Sport

Lotul FC Botoșani se va reuni pe 18 iunie

Published

on

Jucătorii echipei FC Botoșani au intrat în vacanță imediat după meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș și vor reveni la pregătire pe 18 iunie. Programul de pregătire pentru perioada de vară a fost stabilit dar încă nu știu adversarii din meciurile amicale.

„Pe 18 iunie avem reunirea lotului. 19 și 20 iunie sunt zile cu antrenament și controlul medical. Vom juca un meci pe 29 iunie iar pe 1 iulie mergem într-un cantonament în Austria. Cantonamentrul e de pe 1 pe 13 iulie. De pe 15 pe 22 iulie vrem să fim cu toții aici pentru a pregăti începerea campionatului. Avem stabilite datele de jocuri dar nu avem încă adversarii. Săptămâna asta este rezervată pentru a stabili advresarii”, a spus antrenorul Costel Enache care și-ar dori să aibă la începutul cantonamentului din Austria, tot lotul de jucători cu care va aborda sezonul următor.

Deocamdată se știu jucătorii care au părăsit clubul FC Botoșani iar la capitolul achiziții nu există nicio certitudine. Potrivit oficialilor clubului, vor reveni toți jucătorii împrumutați și vor merge în cantonamentul din Austria.

„O să-l readucem la pregătire pe Corban, un jucător pe care l-am urmărit și vrem să ne bazăm pe el. Târșa va reveni și el. A avut un retur reușit. Mai avem câțiva jucători tineri care vor veni. Referitor la jucătorii cu experiență, suntem în contacte dar este vorba de jucători străini”, a precizat Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad