Connect with us

Sport

FC Botoșani s-a despărțit de șase jucători

Published

on

FC Botoșani face schimbări majore în lotul de jucători. Înainte partidei cu Gaz Metan Mediaș au părăsit echipa Moruțan și Axente iar în această seară alți patru jucători s-a despărțit de formația antrenată de Costel Enache.

Este vorba de jucători aflați la final de contract și care nu mai intră în calculele lui Costel Enache pentru următorul sezon. Bojan Golubovic, Răzvan Tincu, Nicolae Mușat și Bogdan Ungurușan vor fi înlocuiți cu alți jucători mai tineri.

„Avem o listă destul de lungă. Au plecat Moruțan și Mircea Axente. A plecat Golubovic, Răzvan Tincu, Mușat, Ungurușan. Cu Achim vom vedea. El este în vacanță, a fost nunta lui și era normal să-l înțelegem. Nu am făcut lista definitivă. Am discutat cu staff-ul tehnic. Cu Mihai Roman vom continua. A fost extraordinar în meciul cu Gaz Metan, este golgheterul echipei noastre”, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

De asemenea, mai sunt trei-patru jucători care ar putea pleca dar totul depinde de campania de achiziții care va fi în această vară. În schimb, FC Botoșani are șanse mici să vândă vreun jucător în această vară.

„Deocamdată nu avem nicio ofertă pentru jucătorii noștri. Rămâne ca noi să alegem foarte bine jucătorii și să fim foarte atenți la ce aducem. Important este să nu greșim”, a precizat Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad