Connect with us

Sport

FC Botoșani – Gaz Metan 2-0. C. Șfaițer: Ne-am luptat de la egal la egal cu cei mari. În lupta pentru play-off am pierdut cu cei mici

Published

on

FC Botoșani a încheiat cu o victorie sezonul 2017/2018 dar oficialii clubului încă nu au uitat de ratarea play-off-ului. Cu toate acestea, ei spun că obiectivul discutat în vara trecută cu antrenorul Costel Enache, a fost realizat.

La finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani, a fost în vestiarul jucătorilor și i-a felicitat pentru acest sezon.

„Trebuie să fim mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivul. La începutul sezonului am stabilit împreună cu Costel Enache, locurile I-VIII. Este un obiectiv realizat. Cupa României a fost un bonus. Am ajuns în semifinale, cu un joc spectaculos acasă. Puteam reuși mai mult. Am fost aproape de a intra în play-off. Avem în față al șaselea sezon de liga I, îl vom aborda cu mai multă încredere. Asta le-am spus și jucătorilor la finalul meciului de astăzi. Mă bucur pentru Brânză, pentru Piftor, pentru Fulop care a revenit cu gol. Rodriguez a făcut jocuri din ce în ce mai bune. Mi-aș dori ca an de an să jucăm cu 4 jucători sub 21 de ani. Le-am urat vacanță plăcută și îi așteptăm sănătoși la reunirea lotului

Am mai făcut sezoane bune dar anul acesta ne-am luptat de la egal la egal cu cei mari. În lupta pentru play-off am pierdut cu cei mici. Am jucat de la egal la egal cu CFR, i-am scos din Cupa României. Cu excepția FC SB, cu toți ceilalți am reușit jocuri bune. Din păcate, ne-am înecat la mal, am cedat puncte în fața celor de la Juventus. a fost o dezamăgire mare, nu a fost ușor să remontăm jucătorii”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad