Connect with us

Sport

FC Botoșani – Gaz Metan 2-0. C. Șfaițer: Ne-am luptat de la egal la egal cu cei mari. În lupta pentru play-off am pierdut cu cei mici

Published

on

FC Botoșani a încheiat cu o victorie sezonul 2017/2018 dar oficialii clubului încă nu au uitat de ratarea play-off-ului. Cu toate acestea, ei spun că obiectivul discutat în vara trecută cu antrenorul Costel Enache, a fost realizat.

La finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani, a fost în vestiarul jucătorilor și i-a felicitat pentru acest sezon.

„Trebuie să fim mulțumiți că ne-am îndeplinit obiectivul. La începutul sezonului am stabilit împreună cu Costel Enache, locurile I-VIII. Este un obiectiv realizat. Cupa României a fost un bonus. Am ajuns în semifinale, cu un joc spectaculos acasă. Puteam reuși mai mult. Am fost aproape de a intra în play-off. Avem în față al șaselea sezon de liga I, îl vom aborda cu mai multă încredere. Asta le-am spus și jucătorilor la finalul meciului de astăzi. Mă bucur pentru Brânză, pentru Piftor, pentru Fulop care a revenit cu gol. Rodriguez a făcut jocuri din ce în ce mai bune. Mi-aș dori ca an de an să jucăm cu 4 jucători sub 21 de ani. Le-am urat vacanță plăcută și îi așteptăm sănătoși la reunirea lotului

Am mai făcut sezoane bune dar anul acesta ne-am luptat de la egal la egal cu cei mari. În lupta pentru play-off am pierdut cu cei mici. Am jucat de la egal la egal cu CFR, i-am scos din Cupa României. Cu excepția FC SB, cu toți ceilalți am reușit jocuri bune. Din păcate, ne-am înecat la mal, am cedat puncte în fața celor de la Juventus. a fost o dezamăgire mare, nu a fost ușor să remontăm jucătorii”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )