Connect with us

Sport

FC Botoșani – Gaz Metan 2-0. C. Enache: Personal sunt mulțumit de acest sezon

Published

on

FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-0 în ultimul meci oficial din sezonul 2017/2018 chiar dacă a jucat cu patru jucători sub 21 de ani. Antrenorul Costel Enache s-a arătat mulțumit atât jocul din această seară cât și de acest sezon competițional.

„Siguranța locului în clasament a adus un pic de încrede, o relaxare care le-a dat plăcerea de joc. Nu a fost un joc ușor, am început ezitant, cu multe greșeli individuale. Băieții s-au montat iar intervenția lui Ianos Brânză de la acel 11 metri le-a dat încredere și oarecum i-a scuturat. Am crescut în joc odată cu trecerea timpului și am încheiat foarte frumos, cu acțiuni de poartă, cu un joc rapid, combinativ. E primul joc cu patru jucători sub 21 de ani. Am mai avut trei dar patru nu am mai avut”, a spus Costel Enache.

„Personal sunt mulțumit de acest sezon. Și pentru mine este cel mai bun sezon din scurta carieră de antrenor. A fost un sezon care a schimbat un pic mentalitatea clubului. Să pornim la luptă cu obiective pozitive. Din start să atacăm locurile de sus și nu să ne uităm la evitarea retrogradării. Am reușit un campionat regular foarte bun, am avut una dintre cele mai solide apărări. Am ajuns până în semifinala Cupei României”, a mai afirmat antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad