Connect with us

Sport

Patru medalii cucerite de LPS Botoșani la naționalele de lupte

Published

on

Liceul cu Program Sportiv Botoșani a cucerit patru medalii la turneul final al Campionatului Național al Cluburilor Sportive Școlare, competiție care s-a desfășurat în sala de atletism din Bacău.

La acest turneu final au participat cei mai buni sportivi calificați la cele 4 etape zonale. Luptătorii Liceului cu Program Sportiv Botoșani au avut o evoluție remarcabilă reușind să obțină patru medalii din care una de aur, prin sportivul ANTON ADRIAN la categoria de greutate 55 kg și trei medalii de bronz prin sportivii: AILENEI ALIN categoria 45 kg; ANDRIESEI EDUARD ANDREI categoria 48 kg. și CIOBANU ALIN categoria  110 KG.

Aproape de a obține medalii au fost încă șase sportivi botoșăneni, clasați pe locul V: Cȋrlan Valentin categ. 51 kg., Constandache Ionuț categ. 55 kg.,  Lupu Constantin categ. 60 kg., Păduraru Florin Sorin categ. 65 kg., Ciobanu Dănuț categ. 71 kg. și Bucatariu Sergiu categ. 80 kg.

„Pentru Ciobanu Alin, medalia de bronz obținută la această finala are o importanță deosebită și valorează căt o medalie de aur deoarece,  ȋn doar două luni a scăzut ȋn greutate, de la 123 kg. la 110 kg, o scadere de 13 kg, iar rezultatul demonstrează  că a meritat efortul. La această competiție, Liceul cu Program Sportiv Botoșani s-a clasat pe locul V la nivel național, competiție la care au participat 26 de cluburi.

Acest clasament s-a stabilit doar ȋn funcție de medaliile obținute. Dacă s-ar fi luat ȋn considerare și cele 6 locuri V,  Liceul cu Program Sportiv Botoșani ar fi obținut locul I pe țară”, a precizat Victor Baciu, coordonatorul secției de lupte de la LPS Botoșani.

Sportivii botoșăneni au fost pregătiți de către prof. Victor Baciu, Iacob Dan și Sandu Andrei Drăguțu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad