Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „M-am înțeles cu Costel Enache. Va fi antrenorul FC Botoșani și în sezonul viitor”

Published

on

Valeriu Iftime și Costel Enache au bătut palma și vor continua colaborarea încă un sezon. Chiar dacă în acest an echipa a avut un joc slab iar suporterii au cerut schimbarea antrenorului, Valeriu Iftime a decis să-l mențină pe Costel Enache.

Patronul clubului FC Botoșani este optimist că după transferurile din această vară, jocul echipei se va îmbunătăți și nu vor mai fi problemele din ultima perioadă.

„M-am înțeles cu Costel Enache dar detalii încă nu pot să spun. Costel Enache va fi antrenorul FC Botoșani și în sezonul viitor. Eu am spus continuu că vreau să rămână la noi. El a vrut să rămână la noi. A avut niște oferte. Cât privește jucătorii, nu pot spune nimic. Mai trebuie să discut cu Costel. Nu pot să spun acum că pleacă un jucător care sâmbătă va fi pe teren. Totuși avem nevoie de o victorie, oamenii trebuie respectați. Va fi o echipă cu jucători care au jucat mai puțin”, a spus Valeriu Iftime.

Costel Enache consideră că acest sezon a fost unul bun și că a învățat multe din greșelile făcute. El urmează să aibă încă o întâlnire cu conducătorii clubului pentru a semna contractul și pentru a stabili strategia pentru sezonul viitor.

„Am stat și am analizat destul de profund ce s-a întâmplat. Pentru mine a fost un an bun. E cel mai bun an din cariera de antrenor. E un an cu realizări dar și cu probleme, dezamăgiri. Cred că plusurile au fost mai multe. Am învățat și eu multe, m-am mai maturizat și sper să-mi fi găsit un drum corect. Alături de FC Botoșani. Am discutat foarte mult în ultima perioadă. După amiază cred că o să și concretizăm aceste discuții. Chiar dacă vor apărea schimbări de jucători, principiile și valorile trebuie să rămână aceleași. Cu alți oameni trebuie să facem aceeași muncă. Mai eficientă. Sunt lucruri pe care le discutăm din toate punctele de vedere, sportiv, financiar, oportunități. E vorba de dialog și de a găsi soluțiile cele mai bune”, a spus Costel Enache.

După meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii FC Botoșani vor intra în vacanță. Reunirea locului a fost programată pentru data de 18 iunie. Cantonamentul va fi în perioada 3-14 iulie, în Austria. Nou sezon va începe pe 22 iulie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad