Connect with us

Sport

V. Iftime: „Costel Enache nu a semnat cu Astra. Semnează cu noi dar…”

Published

on

Costel Enache are o ofertă de la Astra Giurgiu dar încă nu a semnat cu echipa omului de afaceri Ioan Niculae. El urmează să aibă încă o discuție cu Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, care își dorește prelungirea contractului pe încă un an.

Valeriu Iftime știe despre oferta primită de Costel Enache de la Astra și spune că tehnicianul ar dori să rămână la Botoșani dar vrea să aibă garanția că nu va fi schimbat după două-trei rezultate negative.

„Costel nu pleacă dacă noi îi facem o ofertă bună. El chiar a făcut treabă serioasă pentru Botoșani. El are cumva o frică de următoarele meciuri. Rămâne, trei etape nu jucăm bine și poate avea o problemă. El vrea să aibă un contract sigur la o echipă de Liga I. Eu cred că soluția cea mai bună e în continuare Costel Enache. Sper să găsim o soluție și să nu aibă nicio emoție până de Crăciun. Știu că are niște oferte. El este antrenor liber din vară și a primit oferte. El dacă vroia să semneze, semna. Nu a semnat cu Astra. El semnează cu noi dar sunt niște lucruri de lămurit. Nu e vorba de bani, nu e un antrenor scump. E un antrenor care are nevoie de o garanție, că lumea îl acceptă”, a spus Valeriu Iftime care a adăugat:

„Costel spune: am antrenat două luni în sală. Nu pot antrena în sală. Dacă nu am teren… Aici are dreptate. Dacă reușim să facem acel teren sintetic la Stăuceni, se schimbă lucrurile. Este o istorie care se repetă la Botoșani. Jucăm foarte prost în perioada de iarnă. Începem foarte bine, avem o cădere iar din februarie jucăm dezastruos. Terenul de antrenament poate fi un motiv”.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    27 mai 2018 at 21:54

    Enache e un antrenor bunicel ,dar nu unul pentru play-off.El joaca cu 3 fundasi centrali si doi inchizatori defensivi chiar daca avem superioritate numerica si adversar slab.O solutie buna ar fi Smurdul sau Miriuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )