Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani 0-1. Matematic pe locul 8

Published

on

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani s-au întâlnit în această după amiază într-un meci în care miza era locul doi în play-out. Echipa antrenată de Costel Enache s-a impus la limită, printr-un gol marcat de Rodriguez din penalty.

FC Botoșani a făcut o primă repriză bună, și-a creat câteva ocazii de a marca dar a făcut și gafe în defensivă. Prima ocazie a meciului i-a aparținut lui Ungurușan dar fundașul dreapta al FC Botoșani nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor. Chitoșcă și Golofca își depășesc cu ușurință adversarii dar FC Botoșani nu are un atacant care să marcheze.  În minutul 21, Burcă a fost aproape de autogol dar tot fundașul central reușește să respingă din fața porții. Costel Enache este obligat să facă prima schimbare în minutul 27. Căpitanul Mihai Roman a părăsit terenul din cauza unor lovituri la cap iar în locul lui a intrat Golubovic.

Sepsi Sf. Gheorghe a început mai bine partea secundă, s-a instalat în jumătatea de teren a botoșănenilor și și-a creat două șanse de a marca. La prima acțiune ofensivă din repriza a doua, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Sebastian Chitoșcă este agățat în careu de Petroviky iar arbitrul George Rădulescu arată punctul cu var. Rodriguez a marcat din penalty iar din minutul 56 FC Botoșani conducea cu 1-0.

Sepsi a încercat să revină repede în joc și și-a creat câteva ocazii la poarta lui Cobrea dar scorul a rămas favorabil botoșănenilor. Istvan Fulop este cel mai periculos jucător al celor de la Sepsi dar nu reușește să restabilească egalitatea. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-1 iar FC Botoșani își asigurul locul doi în play-out, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad