Connect with us

Sport

Sepsi – FC Botoșani 0-1. Matematic pe locul 8

Published

on

Sepsi Sf. Gheorghe și FC Botoșani s-au întâlnit în această după amiază într-un meci în care miza era locul doi în play-out. Echipa antrenată de Costel Enache s-a impus la limită, printr-un gol marcat de Rodriguez din penalty.

FC Botoșani a făcut o primă repriză bună, și-a creat câteva ocazii de a marca dar a făcut și gafe în defensivă. Prima ocazie a meciului i-a aparținut lui Ungurușan dar fundașul dreapta al FC Botoșani nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor. Chitoșcă și Golofca își depășesc cu ușurință adversarii dar FC Botoșani nu are un atacant care să marcheze.  În minutul 21, Burcă a fost aproape de autogol dar tot fundașul central reușește să respingă din fața porții. Costel Enache este obligat să facă prima schimbare în minutul 27. Căpitanul Mihai Roman a părăsit terenul din cauza unor lovituri la cap iar în locul lui a intrat Golubovic.

Sepsi Sf. Gheorghe a început mai bine partea secundă, s-a instalat în jumătatea de teren a botoșănenilor și și-a creat două șanse de a marca. La prima acțiune ofensivă din repriza a doua, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Sebastian Chitoșcă este agățat în careu de Petroviky iar arbitrul George Rădulescu arată punctul cu var. Rodriguez a marcat din penalty iar din minutul 56 FC Botoșani conducea cu 1-0.

Sepsi a încercat să revină repede în joc și și-a creat câteva ocazii la poarta lui Cobrea dar scorul a rămas favorabil botoșănenilor. Istvan Fulop este cel mai periculos jucător al celor de la Sepsi dar nu reușește să restabilească egalitatea. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-1 iar FC Botoșani își asigurul locul doi în play-out, cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )