Connect with us

Administratie

Urban Serv se îndreaptă spre faliment. Locul specialiștilor a fost luat de pilele de partid. „Nu mai avem cu cine vorbi. Este incredibil”

Published

on

Urban Serv este o societate care are acționar unic Consiliul Local Botoșani și care este finanțată din banii locuitorilor municipiului. Teoretic, se ocupă de măturat și deszăpezit străzi, de ridicat deșeurile și de administrat piețele și cimitirele.

În realitate, Urban Serv nu este decât o societate comercială unde pot fi angajate toate pilele și unde și-au găsit un loc de muncă lipitorii de afișe de prin partidele politice. De vreo doi-trei ani, oamenii care știau ce înseamnă salubritatea unui oraș sau deszăpezirea străzilor, au plecat. Au ieșit la pensie sau au demisionat. De aceste activități se ocupă niște personaje care nu știu și nici nu pot iar efectele se văd. Străzile sunt din ce în ce mai murdare, punctele de colectare a deșeurilor sunt pline iar deszăpezirea de iarna trecută a fost un dezastru.

Primarul Cătălin Flutur susține că nu are cu cine vorbi la această societate și că sunt probleme financiare și că de aul viitor situația va fi și mai dificilă.

„Din păcate, la Urban Serv nu mai avem cu cine vorbi. Nu avem consiliu de admnistrație, nu mai știm cu cine să vorbim. În permanență se plâng că nu au bani. Nu o să înțeleg nicio secundă de ce au pierdut licitația de a administra depozitul de gunoi de la Stăuceni. Nu pot să cred că o firmă care are toată logistica, mașini, oameni pregătiți, oameni care au administrat groapa de gunoi de la Botoșani, nu câștigă o licitație la 15 kilometri și vine cineva din altă parte care trebuie să angajeze oameni și să ducă toată logistica. Noi trebuia să transferăm logistica la 15 kilometri. Este incredibil că poți să pierzi o astfel de licitație. Pierderea acelei licitații a dus la problemele care apar”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad