Connect with us

Politica

PSD Botoșani dezaprobă și consideră nedemn gestul persoanelor care au ales să trădeze voința alegătorilor și s-au alăturat altor formațiuni politice   

Published

on

Toți membrii Organizației Județene a Partidului Social Democrat susțin continuarea implementării programului de guvernare, pentru care PSD a primit votul alegătorilor din fiecare zonă a țării. În același timp, PSD Botoșani dezaprobă și consideră nedemn gestul persoanelor care au ales să trădeze voința alegătorilor și s-au alăturat altor formațiuni politice.

Începând din 2016 și până în acest moment PSD a avut curajul de a-și asuma un program de guvernare serios, bazat pe analize, evaluări și simulări realizate de specialiști, cu măsuri și date clare pentru fiecare minister în parte.

Cu toate că au fost mulți critici, dintre care o parte au ales să trădeze PSD, datorită căruia au avut o carieră politică și au devenit parlamentari sau au deținut alte funcții publice, Partidul Social Democrat a fost singurul care a avut curajul să-și analizeze critic propria guvernare, să prezinte transparent această analiză și să ia măsurile necesare pentru a corecta ceea ce nu mergea bine, astfel încât să se realizeze promisiunile făcute în fața cetățenilor. Acest lucru a reprezentat o dovadă de responsabilitate și respect față de toți cei care au votat masiv PSD și care așteaptă rezultate, nu explicații sau scuze.

A fost pentru prima dată în viața politică din țara noastră când alegătorilor li s-a prezentat un program detaliat de guvernare, cu măsuri concrete de creștere a veniturilor românilor, de reducere a fiscalității și de creștere a clasei de mijloc din România și cu proiecții economice foarte precise pentru fiecare an de guvernare care a și fost pus în practică. Este primul program de guvernare prin care a început în mod real să se reducă din decalajul față de celelalte state din Uniunea Europeană.

Statistica ne arată sec, fără nicio implicare politică că economia a început să crească, că veniturile populației au început să se mărească, că activitatea firmelor românești este din ce în ce mai intensă, că locurile de muncă sunt mai multe, iar românii au început într-adevăr să simtă că au mai mulți bani în buzunar, au încredere să înceapă noi afaceri în România și își permit un trai mai bun, de când PSD și ALDE au preluat guvernarea în ianuarie 2017.

Concluzia este că de fiecare dată când PSD a fost la guvernare românii au dus-o mai bine. De ce? Pentru că noi, cei de la Partidul Social Democrați suntem în primul rând interesați să rezolvăm problemele oamenilor.

Cei care au trădat acum PSD sunt doar un angrenaj dintr-un plan subversiv de a împiedica cu orice preț adoptarea și îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România.

Având în vedere toate aspectele prezentate PSD Botoșani sprijină în continuare actuala coaliție de guvernare PSD+ALDE pentru a duce până la capăt reforma justiției pe care a început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad