Connect with us

Sport

FC Botoșani – Poli Timișoara 0-0. C. Enache: „A fost un meci bun, dinamic, un meci intens. Mă declar mulțumit”

Published

on

După egalul de pe teren propriu cu Poli Timișoara, antrenorul Costel Enache s-a declarat foarte mulțumit de jocul echipei, de atitudinea jucătorilor și consideră că a fost un meci foarte bun.

„Aș fi vrut să pot să fiu în exterior și să văd un asemenea meci. A fost un meci bun, dinamic, un meci intens. Două echipe care au depus efort și din punctul ăsta de vedere mă declar mulțumit. Am văzut atitudine, determinare și implicare la jucători. Atunci când factorul mental e corect putem spune că avem o bază pe care să construim. Factorul mental este cel de care eu astăzi sunt mulțumit”, a spus Costel Enache care a anunțat că nu este dispus să folosească jucători care au evoluat mai puțin sau deloc deoarece riscă să rateze locul opt.

„Trebuie să ținem cont de un lucru foarte important, locul opt în clasament. Nu cred că e altcineva responsabil decât eu. Nu îmi permit să fac experiențe în defavoarea clubului. Locul opt înseamnă un confort financiar pentru anul viitor. Noi avem o comunicare foarte bună pe toate palierele din club și știm că trebuie să asigurăm un buget pentru anul viitor. Nu pot să fiu eu responsabil de un eventual eșec financiar”, a mai afirmat Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad