Connect with us

Sport

FC Botoșani – Poli Timișoara 0-0 GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani și Poli Timișoara se întâlnesc în ultimul meci al etapei a XII-a din play-out. Înaintea partidei, Poli Timișoara este pe loc de retrogradare și are nevoie de o victorie pentru a mai spera să rămână în Liga 1.

FC Botoșani începe meciul în atac iar în minutul 5 Golofca are prima șansă de a marca. Cinci minute mai târziu, Serediuc centrează de pe dreapta, Roman șutează dar mingea trece peste poartă. Golofca are încă o șansă de gol în minutul 19 dar Straton respinge spectaculos.

Prima șansă de gol a oaspeților vine în minutul 21. Raț centrează de pe stânga, Drăghici reia cu capul mingea trece pe lângă poartă.

Meciul este de nivelul eșalonului secund, cu multe greșeli de ambele părți și multe faulturi. În minutul 38, Șeroni reia cu capul din interiorul careului dar Pap respinge în corner. Cu trei minute înainte de pauză, Drăghici are șansa golului dar mingea este respinsă în corner. Raț a executat cornerul, Șeroni a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 55 Roman are șansa deschiderii scorului dar goalkeeperul timișorean respinge în corner. Cinci minute mai târziu, Golofca centrează, Axente reia cu capul dar Cînu respinge de pe linia porții. În minutul 61, Golofca scapă singur cu portarul dar nici de această dată nu poate marca. Acsinte centrează de pe stânga, Fulop reia cu capul dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Momente amuzante pe stadionul Municipal. În minutul 76, crainicul stadionului i-a îndemnat pe spectatori să scandeze BOTOȘANI, BOTOȘANI iar din tribune s-a auzit TIMIȘOARA, TIMIȘOARA. Un spectator botoșănean îl ceartă pe Neaga că nu atacă mai mult poarta apărată de Pap.

Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, un rezultat care nu ajută pe nimeni. Timișorenii au șanse mici de a se mai salva de la retrogradare în timp ce FC Botoșani rămâne pe locul 8.

FC Botoșani: Pap – Plămadă (46 Dumitraș), Miron, Burcă – Serediuc (52 Axente), Oaidă, Rodriguez, Acsinte – Roman (72 Moruțan), Fulop, Golofca

  • Rezerve: Brânză, Dumitraș, Mușat, Moruțan, Piftor, Axente, Tincu

Poli Timișoara: Straton, Melinte, Cînu, Șeroni – Munteanu, Artean, Vașvari, Oliva (14 Raț) – Drăghici (70 M. Roman), Bîrnoi (90 Velcota), Ciucur

  • Rezerve: Smaranda, Raț, Enescu, Zaluschi, Velcota, Roman, Oprea

Arbitri: George Dumitru (Covasna), Mircea Orbuleț (București), Stelian Slabu (Brașov)

Observatori: Viorel Anghelinei (Galați), Marian Dorobanțu (Buzău)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad