Connect with us

Sport

FC Botoșani – Poli Timișoara. C. Enache: Nu avem ambiții de a ajuta sau a încurca pe cineva

Published

on

FC Botoșani va întâlni mâine seară, începând cu ora 21.00, pe teren propriu, formația Poli Timișoara. Meciul are o miză mare pentru ambele echipe. FC Botoșani vrea victoria pentru a se menține pe locul opt iar Poli Timișoara are doar varianta victoriei pentru a mai spera să se salveze de la retrogradare.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, spune că nu îl interesează lupta pentru evitarea retrogradării ci vrea să-și asigure locul opt în clasamentrul ligii I.

„Ne gândim doar la noi și nu avem ambiții de a ajuta sau a încurca pe cineva. E un joc care ne poate consolida poziția a doua a în clasament, trebuie să fim concentrați. Timișoara e în poziția de totul sau nimic în acest moment, mai sunt puține jocuri, au de recuperat ceva puncte iar jocul împotriva noastră va fi decisiv pentru ei. Vom întâlni o echipă foarte motivată, o echipă care va lăsa toată energia în jocul de joi. Au și o motivație extraordinară dar și noi trebuie să echilibrăm partea asta de atitudine, dorință și determinare. Marius (n.r. Marius Croitoru) este plecat în Moldova, face cursuri de antrenorat. Pregătim meciul așa cum am făcut-o până acum, cu tiparele noastre și nu neapărat ce arată adversarul. Eu mă bazez în continuare pe potențialul jucătorilor noștri”, a spus Costel Enache.

În partida cu Poli Timișoara, Costel Enache ar putea face câteva schimbări în echipa de bază. El intenționează să folosească câțiva jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă.

„S-au adunat etapele, încercăm să folosim jucători proaspeți, mai ales în zonele unde consumul energetic este mai intens. În mare, am în minte un nucleu de bază cu care voi aborda jocul. Mai avem timp să analizăm până la ora jocului”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad