Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Spectatorii contează enorm. Niciodată nu i-au fluierat sau înjurat pe jucători atâta timp cât au jucat”

Published

on

Patronul clubului FC Botoșani consideră că reacția suporterilor la finalul meciului cu Chiajna este una justificată ținând cont de modul cum s-au prezentat elevii lui Costel Enache. Valeriu Iftime spune că jucătorii au fost apreciați atâta timp cât au jucat fotbal și au avut rezultate iar acum trebuie să accepte criticile.
„A rata locul opt este o tragedie. Este o chestiune care schimbă multe din percepția mea despre ce am făcut în anul acesta. Dacă la început eram foarte mulțumit cum funcționează și cum arată lucrurile ratarea play-off-ului a fost un eveniment care nu a căzut bine nimănui dar nu este cel mai mare insucces al FC Botoșani. De asemenea, faptul că am ajuns în semifinalele Cupei României este un succes nicidecum un insucces, modul cum am ieșit din Cupa României a fost bun pentru Botoșani, să spun așa. Sigur că ultimul meci crează în fotbal impresia care rămâne până la următorul meci. Iar ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Concordia, faptul că am avut o evoluție submediocră, cu un public care alimentat cu diverse informații care nu este niciuna adevărată, iau criticat pe jucători. La Botoșani știe toată lumea că spectatorii contează enorm și care au un punct de verede care trebuie respectat. La Botoșani niciodata nu i-au fluierat sau înjurat pe jucători atâta timp cat au jucat, au facut efort, dăruire, pasiune și respect față de ei. Oamenii au avut dreptate să se manifeste și eu am fost la fel de nervos ca și ei. E adevărat că atunci când ești nervos frânele vorbelor sunt ratate și poti vorbi lucruri care nu sunt frumoase ceea ce afectează pe mulți dintre fotbaliști. Ați văzut că si Cobrea nu a reușit să se abțină. O să am o discuție disciplinară și o să fie sancționat. Orice om care greșește o dată e omenește, dar dacă este un obicei atunci lucrurile se schimbă complet”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad