Connect with us

Evenimente

INCREDIBIL. Un minor de aproximativ 12 ani s-a plimbat cu mașina prin parcarea magazinului Lidl

Published

on

Un minor în vârstă de aproximativ 11-12 ani s-a plimbat cu mașina părinților lui prin parcarea magazinului Lidl. S-a întâmplat duminică după amiază, în jurul orei 18.30.
Câteva persoane aflate în parcarea magazinului au reușit să facă fotografii cu minorul aflat la volanul unui Range Rover cu numere de Republica Moldova. Oamenii au intrat în panică în momentul în care au văzut un copil care conducea o mașină prin parcarea magazinului.

„Astăzi în jurul ore 18.00-18.30, în parcarea magazinului Lidl, un copil de aproximativ 11, maxim 12 ani, conducea o mașină de teren, un Range Rover cu numere de Moldova. Părinții lui erau în magazin iar el a dus mașina dintr-un loc de parcare mai îndepărtat la unul mai aproape de întrarea /ieșirea în magazin. Conducea mașina “ca un profesionist” aș spune eu. Au fost persoane care au filmat. Toată lumea se uita și se mira. Un domn și o doamnă au reușit sa filmeze și să îl ia la rost. El a ieșit din mașină și a fugit în magazin ieșind cu părinții lui, tatăl acestuia fiind vizibil nervos că cineva a îndrăznit să ia odrasla la rost și îi cauta pe cei care au filmat. Chiar m-am simțit in pericol, am făcut câțiva pași înapoi și am stat cu fetita la întrarea în magazin pana am văzut ca a oprit”, ne-a spus o persoană care se afla în parcarea magazinului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )