Connect with us

Sanatate

Expoziție de terapii complementare, organizată la Botoșani. Un profesor cu studii în Japonia, China și Ucraina a venit să promoveze medicina alternativă GALERIE FOTO

Published

on

În acest week-end, Muzeul Județean Botoșani găzduiește Expoziția de terapii complementare Natură – Sănătate – Frumusețe.
Cei care vizitează această expoziție, au posibilitatea de a afla informații despre medicina alternativă, de a cumpăra diverse produse și de a testa aparate folosite în recuperarea medicală.

„Este a XVII-a ediție de terapii complementare de la Botoșani. De regulă se fac de două ori pe an, primăvara și toamna. La expoziție participă persoane care au unele produse pe care le prezintă, produse apicole, produse derivate din anumite plante. Sau prezintă unele servicii pe care le oferă, servicii de recuperare medicală prin kinetoterapie, masaj și alte terapii informaționale. Expoziția este deschisă până duminică la ora 18.00”, ne-a spus medicul Corneliu Saradan.

La expoziția de la Muzeul Județean Botoșani a venit și Prof. Univ. Dr. Ioan Adrian Nicula de la Centrul de medicină alternativă Alcoor Cluj. Spune că are mulți pacienți din județul Botoșani și că din ce în ce mai mulți români apelează la medicina alternativă.

„Am studiat medicina energetică la Kiev în perioada 1990-1996, am trei studii doctorale unul pe fitoterapie nutriție în Japonia, unul pe acupunctură și medicină alternativă în China și pe psihoterapie la Kiev, câte trei ani de zile fiecare. Eu lucrez trei metode de diagnosticare energetice, pe iris, pe aură și pe câmp energetic. Sunt metode clare care merg și pe partea de genetică. Sunt non-invazive, nu produc efecte de niciun fel. Mai fac și anestezii energetice care înseamnă că patru ore se poate interveni chirurgical. Am venit cu partea de nutriție celulară și apa vie, apa care penetrează membrana celulară în 45 de secunde și produce reechilibrări. Din păcate nu prea este prezență la această expoziție. Este o zonă în care am mulți bolnavi, cu probleme grave, am foarte mult cancer. Sunt zone în țară unde oamenii sunt foarte interesați de medicina alternativă. Alternativ înseamnă energetic, cu suplimente, cu reflexoterapie, presopunctură, fitoterapie, homeopatie. Abia acum în facultăți se discută despre nutriție ca și materie. După zeci și zeci de ani. de aici pleacă sănătatea. Companiile farmaceutice domină lumea. Ei sunt intersați ca pacientul să se facă bine sau să meargă în fiecare săptămână și să-și ia…”, ne-a spus Prof. Univ. Dr. Ioan Adrian Nicula.

De asemenea, botoșănenii pot afla informații despre ceea ce înseamnă recuperarea medicală de la specialiștii centrului WorkTape. Fizioterapeuții acestui centru de recuperare medicale sunt prezenți la expoziția de terapii complementare Natură – Sănătate – Frumusețe și oferă celor interesați detalii despre serviciile pe care le prestează, începând de la kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic.

Cei care vizitează expoziția, pot beneficia de masaj gratuit și pot testa un aparat adus de curând în județul Botoșani.

„Avem un centru demonstrativ în Botoșani. Avem dispozitive de masaj cu role de jar care pot fi încercate gratuit. Mai avem un dispozitiv nou pe piața din România. Un aparat care stimulează circulația, utilizatorul stând într-un câmp de energie de foarte mare voltaj însă un amperaj foarte mic. Testele se pot face aici după care invităm clienții la centrul de pe Pietonalul Transilvaniei”, a precizat Dan Buliga, reprezentantul Phonixgem Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )