Connect with us

Sport

Costel Enache s-a supărat și amenință că pleacă de la FC Botoșani

Published

on

Eșecul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna a agitat apele la FC Botoșani. Înaintea acestui meci, oficialii clubului anunțau că îi vor prelungi contractul antrenorului Costel Enache și deja își făceau planuri pentru sezonul viitor.
Înfrângerea în fața formației Concordia Chiajna și jocul foarte slab al echipei pregătite de Costel Enache i-au nemulțumit pe conducătorii clubului FC Botoșani. Patronul Valeriu Iftime a avut câteva declarații dure la adresa antrenorului Costel Enache și a jucătorilor. Aceste declarații l-au nemulțumit pe Costel Enache iar meciul de la Voluntari ar putea fi ultimul.

„Nu asta e teama mea! Eu am o viziune diferită. Știu ca suporterii botoșăneni sunt pătimași și pretențioși, dar în același timp știu ca sunt educați și civilizați. Cel puțin așa îi percep eu. Rămân în continuare un om impresionat de orașul Botoșani și de botoșăneni. Dar, ca sa nu creez probleme altora, voi renunța la primul eșec! Nu vreau să sufere echipa și clubul pe o cauză personală! Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost aproape in acest sezon, care nu a fost ușor! A avut și dulce, și amar, dar va pot asigura ca împreuna cu acest grup minunat de jucatori am muncit pentru a fi mai buni și la înălțimea așteptărilor! Uneori am reușit și ne bucurăm, uneori nu am reușit și ne cerem scuze pentru momentele mai puțin bune! Aveți încredere in aceasta echipa!”, a afirmat Costel Enache, potrivit Monitorul de Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad