Connect with us

Politica

Șoptică mimează opoziția la Botoșani. S-a supărat pe PSD-iști că nu l-au lăsat să vorbească la Ziua Eroilor

Published

on

Obligat de Ludovic Orban să dea de pământ cu pesediștii, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a stat și s-a gândit el cum să facă astfel încât să respecte ordinul șefului de partid dar nici să nu-i supere prea tare pe liderii PSD.
A organizat astăzi o conferință de presă la sediul PNL Botoșani și a vrut să pară că este foarte supărat pe pesediști. După ce a vorbit la modul general despre pensii și despre drumurile județene, fără a spune mare lucru, Șoptică s-a gândit să explice cât de răi sunt pesediștii și cum își bat joc din liberali. Mai marele liberalilor botoșăneni a fost și el prezent la Ziua Eroilor dar aroganții de pesediști nu l-au lăsat să vorbească. Ba mai mult, era pregătit și cu o listă de eroi liberali dar pesediștii nu i-au dat posibilitatea să o citească deși mulțimea aștepta cu mare interes.

„La Ziua Eroilor nu au lăsat pe nimeni de la PNL să citească numele unor eroi. Au organizat citirea celor o sută și ceva de eroi și au dat câte o listă de 20 de eroi la fiecare. Au fost numai pesediști. Iată până unde s-a ajuns. Eroii sunt ai neamului românesc, nu sunt nici liberali și nici pesediști. Au confiscat și această chestiune și au citit doar dumnealor aceste chestiuni. Nu ne iau în seamă, niciodată, nicăieri, deloc”, a spus Șoptică.

Președintele PNL Botoșani mimează opoziția de vreun an și ceva. O perioadă, ne-a bombardat cu comunicate de presă  de genul: „Senatorul PNL Botoşani, Costel Şoptică, cere responsabilizarea victimelor hărţuirii sexuale” sau „Senatorul PNL Botoşani, Costel Şoptică: Statul român trebuie să aibă o reacţie fermă la abuzurile împotriva minorităţii româneşti din Ucraina”.

Foarte rar a făcut referire la ceea ce se întâmplă în județul Botoșani, ca nu cumva să-i supere pe liderii PSD. Firmele senatorului PNL, între timp trecute pe numele rudelor și apropiaților, au contracte în comune conduse de primari social democrați. Cum ar putea să facă el opoziție la Botoșani și să spună ceva negativ de parlamentarii și liderii PSD?

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )