Connect with us

Sport

INTERVIU. V. Iftime: „Dacă astăzi m-ar fi chemat Costel Enache, îmi rupeam carnetul de antrenor. Te bate Sepsi în 8 și Gaz Metan în 6”

Published

on

FC Botoșani a pierdut pe teren propriu în fața formației Concordia Chiajna, scor 0-1, într-un meci în care a avut un om în plus mai mult de 75 de minute. La finalul jocului, suporterii au fost foarte nervoși, au scandat demisia și i-au acuzat pe jucători de blat.
La fel de nervos a fost și patronul Valeriu Iftime. A urmărit meciul la televizor deoarece era plecat din Botoșani iar la final și-a cerut scuze suporterilor și s-a arătat extrem de nemulțumit de modul cum a pregătit Costel Enache meciul și de atitudinea jucătorilor. Într-un interviu pentru Botoșani Online, Valeriu Iftime a spus că scaunul lui Costel Enache nu mai este bătut în cuie.

Care este impresia după de astăzi?

Îmi este rușine de oameni. Dacă astăzi m-ar fi chemat Costel Enache, îmi rupeam carnetul de antrenor. La ce a făcut FC Botoșani astăzi, oricare din jucători, nu contează cum îi cheamă, trebuie să-și rupă carnetul. Starea asta… am început meciul cu o anumită lejeritate, nu poți să faci fotbal.

Unii nici nu păreau interesați să joace…

Nu dau vina pe nimeni. Astăzi este vinovat antrenorul. Când am luat bătaie la Dinamo și am făcut un meci frumos, l-am felicitat. Dacă sunt antrenor la FC Botoșani, îmi dau foc la carnet. Pentru meciul de astăzi. E o stare rușine… Eu personal, am trăit cu pastile finalul de meci. Pentru atitudine. Nu o să aducem niciodată oameni la stadion cu tipul ăsta de atitudine. Eu nu pot să-i văd. Cu un om în plus 80  de minute, să primești gol și să nu poți marca.

De ce se insistă cu unii jucători care vor pleca luna viitoare?

Încă nu știm cine pleacă și cine rămâne. Am vrut ca fiecare jucător să dea tot ce poate și să rămână la Botoșani. După un așa meci ar trebui să închidem porțile. Aici nu se face fotbal, se face antifotbal. Nu scorul, nu rezultatul, ci atitudinea. Să nu dai un șut la poartă… Să faci handbal… Unii spun că meciul nu e jucat pe bune. Eu spun că a fost jucat pe foarte bune. Asemenea stare de nepuțință ca în seara asta este dublu rușinii de la Mediaș. Au dreptate să ne acuze toți. Ce să fac eu? Parcă nu merită niciun efort de a face fotbal în condițiile astea. Nu am unul pe care să-l evidențiez. Parcă erau băuți, nici măcar la un amical nu am văzut așa ceva. Nu mai vorbesc ce s-a întâmplat la gol. La ce e bun fotbalul? Să plătesc niște salarii și să aflăm în treabă. Noi facem spectacol? Astăzi a fost spectacol fotbalistic? Mie îmi este rușine și îmi scuze de la spectatori.

Mai este bătut în cuie scaunul antrenorului Costel Enache?

Nimeni nu e bătut în cuie. După meciul ăsta am scos toate cuiele. De la jucători la antrenor. Dacă mai facem două meciuri din astea, mai putem trăi în oraș? Mai sunt patru meciuri. La cum am jucat în seara asta, nici nu știu ce să spun. Dacă te bate Chiajna în 10 oameni, care nu știe fotbal, eu spun că te bate Timișoara în 11, te bate Voluntari în 11, te bate     Sepsi în 8 iar Gaz Metan ne bat în 6.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    16 mai 2018 at 22:32

    Bine si totusi se vorbeste ca i se prelungeste contractul lui Enache,cel care a ratat play-off cum l-a ratat si in ultimele 20 de meciuri a facu doua bune cu Craiova acasa si la Juventus.Oare cei ce-i prelungesc contractul sau aduc jucatori fara valoare n-au si ei cea mai mare vina?!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )