Connect with us

Sport

FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-1. CIRC ÎN LOC DE FOTBAL GALERIE FOTO

Published

on

Concordia Chiajna s-a impus cu 1-0 la Botoșani într-un meci în care a jucat din minutul 16 cu un om în minus. Elevii lui Enache au plimbat mingea ca la handbal tot meciul, și-au creat puține șanse de gol iar la finalul meciului din tribune s-a auzit BLATIȘTII, BLATIȘTII  și DEMISIA, DEMISIA!

Puțini spectatori în tribunele stadionului Municipal la meciul dintre FC Botoșani și Concordia Chiajna. Aproape 2000 de suporteri au venit să urmărească această partidă. Terenul este îmbibat cu apă după ploaia din această după amiază iar jucătorii reușesc cu greu să controleze mingea.

Prima șansă de gol a meciului a aparținut gazdelor. Roman a șutat de două ori la poartă din interiorul careului dar de fiecare dată Caparco a reușit să respingă. Replica oaspeților a venit în minutul 7, Grădinaru a șutat plasat la colțul lung dar mingea a lovit bara porții apărate de Cobrea.

În minutul 16, Bawab are o intrare criminală la Burcă și vede direct cartonașul roșu. Două minute mai târziu, Chiajna reușește deschiderea scorului prin Batin care a profitat de o gafă a defensivei botoșănene. Oaspeții rămân periculoși și mai au două șanse de a marca după deschiderea scorului.

După primirea golului, FC Botoșani a avut inițiativa, a avut posesia dar a ajuns greu la poarta lui Caparco. În minutul 40, Golubovic a avut șansa golului dar nu a reușit să introducă mingea în poartă din careul mic.

În partea secundă, FC Botoșani a avut același joc modest, a plimbat mingea până la 20 de metri de poarta ilfovenilor dar nu și-au creat nicio ocazie clară de gol. În minutul 78, Golubovic îi centrează lui Axente dar acesta nu reușește să reia din careul de șase metri. Unii dintre elevii lui Enache au jucat de parcă erau în vacanță și nici nu îi interesa rezultatul meciului.

În prelungirile meciului, din tribune s-a scandat BLATIȘTII, BLATIȘTII și DEMISIA, DEMISIA! La ieșirea de pe teren, Cobrea era foarte nervos și i-a înjurat pe suporterii de la tribuna I.

FC Botoșani: Cobrea – Plămadă, Burcă, Miron (43 Ungurușan) – Roman, Rodriguez (77 Chitoșcă), Achim – Golofca, Golubovic, Golofca (65 Axente)

  • Rezerve: Pap, Ungurușan Acsinte, Dumitraș, Chitoșcă, Oaidă, Axente

C. Chiajna: Caparco – Bărboianu, Albu, Marc, Fota – Bucșă, Prepeliță (84 Pena) – Bawab, Cristescu, Grădinaru (88 Bumba) – Batin (53 Nivaldo)

  • Rezerve: Vitkaukas, Deaconu, Patache, Pena, Nivaldo, Bumba, Manasse

Arbitri: Istvan Kovacs (Satu Mare) – alexandru Cerei (Cluj), Marius Marica (Bistrița)

Observatori: Iulius Nemțeanu, Sorin Boca

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad