Connect with us

Sport

FC Botoșani – Chiajna. R. Tincu: „Nu mă interesează cine retrogradează. Mă interesează să câștigăm noi și să rămânem pe locul opt”

Published

on

FC Botoșani va juca mâine de la ora 18.30, pe teren propriu, împotriva formației Concordia Chiajna, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Pentru elevii lui Costel Enache, singurul obiectiv rămas în acest sezon este locul opt.
Jucătorii echipei FC Botoșani vor o victorie în partida de mâine pentru a-și consolida acest loc opt și pentru a avea un final de sezon liniștit. Mijlocașul Răzvan Tincu spune că nu este interesat de lupta pentru evitarea retrogradării ci vrea victorii în ultimele cinci meciuri rămase de jucat.

„Va fi un meci greu, Chiajna are jucători valoroși iar după venirea domnului Badea au o altă față. Noi trebuie să fim foarte bine pregătiți mental și cred că vom reuși să câștigăm meciul. Nu mă interesează cine retrogradează. Mă interesează să câștigăm noi și să rămânem pe locul opt. Echipa mai slabă va retrograda, nu știu care va fi aceea. Chiar nu ne interesează rezultatele celorlalte echipe. Chiar dacă am pierdut cu Dinamo, jocul echipei a fost unul bun. Am avut foarte multe situații de a marca. Se întâmplă o dată să pierzi un meci după ce joci bine. Dacă vom continua pe aceeași linie, cu siguranță terminăm pe locul opt”, a spus Răzvan Tincu.

Jucătorii botoșăneni se așteaptă la un meci greu deoarece adversarul de mâine va fi foarte motivat.

„Va fi un meci dificil cum au fost și celelalte împotriva celor de la Chiajna. Ei au nevoie de puncte, se luptă acolo jos și vor fi foarte motivați pentru meciul de mâine. De când a venit domnul Badea, am observat o schimbare pe faza defensivă, stau mai bine. În ultimele două meciuri nu au primit gol iar asta spune multe despre pregătirea pe care a făcut-o domnul Badea. Noi trebuie să terminăm acest campionat cu capul sus. Dinamo s-a detașat un pic față de noi dar trebuie să luptăm pentru locul opt până la finalul campionatului”, a spus Nicolae Mușat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )