Connect with us

Sport

Costel Enache rămâne la Botoșani și în sezonul viitor: „Suntem într-o discuție destul de înaintată”

Publicat

pe

Costel Enache va antrena și în următorul sezon echipa FC Botoșani. Contractul expiră la finalul acestui campionat dar conducătorii clubului botoșănean i-au propus prelungirea pe încă un sezon competițional.
Cu Costel Enache pe bancă, FC Botoșani a avut o primă parte a campionatului foarte bună. Dacă la începutul sezonului se vorbea de evitarea retrogradării, în toamna trecută s-a decis ca obiectivul să fie calificarea în play-off. FC Botoșani a avut un final de 2017 cu trei înfrângeri consecutive și un început de 2018 cu un egal acasă cu Juventus și două înfrângeri la Iași și Viitorul.

A ratat play-off-ul iar singurul obiectiv rămas a fost Cupa României. FC Botoșani a ajuns în premieră în semifinalele acestei competiții eliminând pe CFR Cluj, Viitorul și Poli Iași. În semifinale a întâlnit pe CSU Craiova. Oltenii s-au calificat după 5-1 în Bănie și 1-2 la Botoșani.

Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, FC Botoșani este pe locul doi în play-out (locul opt în clasamentul general) iar conducătorii clubului FC Botoșani i-au propus lui Costel Enache prelungirea contractului pe încă un an.

„Discutăm în continuare, suntem într-o discuție destul de înaintată. În momentul ăsta nu vă pot spune ceva sigur pentru că aș minți”, a spus Costel Enache.

Președintele Cornel Șfaițer a confirmat negocierile cu Costel Enache și a precizat că în zilele următoare se vor stabili toate detaliile.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    15 mai 2018 at 19:53

    In mod normal o echipa care se respecta are si obiectiv.Dupa 5 ani de Liga 1 cred ca o calificare in play-off e un lucru decent.Ai ratat ?!La revedere!Cred ca Enache si-a demonstrat clasa de antrenor dupa pregatirea de iarna.In mod normal trebuia sa jucam in play-off.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )