Connect with us

Sport

Costel Enache rămâne la Botoșani și în sezonul viitor: „Suntem într-o discuție destul de înaintată”

Published

on

Costel Enache va antrena și în următorul sezon echipa FC Botoșani. Contractul expiră la finalul acestui campionat dar conducătorii clubului botoșănean i-au propus prelungirea pe încă un sezon competițional.
Cu Costel Enache pe bancă, FC Botoșani a avut o primă parte a campionatului foarte bună. Dacă la începutul sezonului se vorbea de evitarea retrogradării, în toamna trecută s-a decis ca obiectivul să fie calificarea în play-off. FC Botoșani a avut un final de 2017 cu trei înfrângeri consecutive și un început de 2018 cu un egal acasă cu Juventus și două înfrângeri la Iași și Viitorul.

A ratat play-off-ul iar singurul obiectiv rămas a fost Cupa României. FC Botoșani a ajuns în premieră în semifinalele acestei competiții eliminând pe CFR Cluj, Viitorul și Poli Iași. În semifinale a întâlnit pe CSU Craiova. Oltenii s-au calificat după 5-1 în Bănie și 1-2 la Botoșani.

Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, FC Botoșani este pe locul doi în play-out (locul opt în clasamentul general) iar conducătorii clubului FC Botoșani i-au propus lui Costel Enache prelungirea contractului pe încă un an.

„Discutăm în continuare, suntem într-o discuție destul de înaintată. În momentul ăsta nu vă pot spune ceva sigur pentru că aș minți”, a spus Costel Enache.

Președintele Cornel Șfaițer a confirmat negocierile cu Costel Enache și a precizat că în zilele următoare se vor stabili toate detaliile.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    15 mai 2018 at 19:53

    In mod normal o echipa care se respecta are si obiectiv.Dupa 5 ani de Liga 1 cred ca o calificare in play-off e un lucru decent.Ai ratat ?!La revedere!Cred ca Enache si-a demonstrat clasa de antrenor dupa pregatirea de iarna.In mod normal trebuia sa jucam in play-off.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )