Connect with us

Administratie

Albert Tanasă: Nova Apaserv nu are datorii la bugetul statului. Avem un grad de încasare de 105%

Published

on

Șefii Nova Apaserv susțin că la ora actuală operatorul de apă al județului Botoșani nu au niciun leu datorie la bugetul statului și nu există riscul intrării în insolvență. Pentru a demonstra acest lucru, directorul general Albert Tanasă a prezentat un certificat fiscal din luna aprilie.

„La ora actuală, societatea Nova Apaserv nu are datorii la bugetul statului. Suntem pe zero. Nu am avut și sper să nu avem datorii la bugetul statului. Societatea nu se află la ora actuală într-o situație de invidiat dar nici într-o situație dezastruoasă și să ne așteptăm la insolvență. Avem încheiate eșalonări cu principalii furnizori de servicii, eșalonări pe care le respectăm. Nu există niciun pericol ca situația societății să fie afectată”, a precizat directorul general al Nova Apaserv.

Nova Apaserv a încheiat anii 2016 și 2017 cu profit de 2,5 milioane de lei și respectiv 3,68 milioane lei dar banii nu au fost direcționați către investiții ci către plata drepturilor salariale câștigate de angajați în instanță.

Cât privește încasările, cifrele oficiale arată că s-a mai recuperat din datoriile pe care le aveau unele persoane fizice și unii agenți economici.

„Încasările sunt într-un ritm bun. Avem un grad de încasare de 102, 103, 105%. Ne limităm la încasări și încercăm să asigurăm un echilibru. Plătim salariile, furnizorii și hotărârile judecătorești”, spune Albert Tanase, directorul general al Nova Apaserv.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad