Connect with us

Administratie

O nouă reorganizare la Nova Apaserv. Sunt 520 de angajați dar există deficit de personal

Published

on

Șefii Nova Apaserv vor să facă o nouă reorganizare a compartimentelor. Deși sunt 520 de salariați, compania care furnizează apă în municipiile Botoșani și Dorohoi precum și în alte localități din județ, se confruntă cu deficit de personal.
Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv, spune că s-a început o analiză a tuturor direcțiilor și serviciilor în vederea eficientizării activității.

„Am avut o primă ședință a Consiliului de Administrație în luna martie prin care am hotărât o analiză a tuturor direcțiilor, serviciilor, compartimentelor. Trebuie să eficentizăm activitatea. Presupune și o mică reorganizare din punct de vedere al unor compartimente și din punct de vedere al relocării unor posturi de pe TESA, pe partea operațională. La ora actuală, societatea este în imposibilitatea de crește fondul de salarii și de a mări organigrama. Orice post vacant, prin pensionare sau prin demisie, din cadrul unui compartiment TESA, este redirecționat pe partea operațională. Am identificat șapte posturi pe care deja le-am relocat direcției operaționale. Direcția operațională are 254 de salariați. La TESA, procentul e de 8%. Mai este o altă categorie, TESA productiv unde intră șefi de sector, de birou, de formații”, a spus Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv.

„La ora actuală, societatea se confruntă cu un deficit de personal. Au fost făcute relocări de personal, în limita posibilităților legale. Dacă eu dispun la modul unilateral modificarea unor clauze din contractul idividual de muncă, fără acordul salariatului, cu siguranță ajungem la un litigiu”, a adăugat directorul general al Nova Apaserv.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad