Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani 2-0. C. Șfaițer: „Scorul e mincinos”

Published

on

Președintele clubului FC Botoșani consideră că rezultatul partidei cu Dinamo nu reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren. FC Botoșani și-a creat ocazii și a încercat să joace mai spectaculos decât dinamoviștii.
În aceasă partidă au fost și două decizii ale arbitrului care au influențat rezultatul. Ofsaid la primul gol al dinamoviștilor și penalty neacordat la un fault asupra lui Miron, în partea secundă.

„E păcat că am pierdut acest meci. Am făcut o primă repriză bună, am avut ocazii. Și în a doua repriză am avut posibilitatea să marcăm prin Golofca și apoi Roman. Moruțan a făcut un joc bun. Am căutat să jucăm, ne-am creat ocazii. Eu zic că scorul e mincinos. La primul gol a fost o greșeală a asistentului pentru că Popa era în ofsaid. Și la Miron se putea da penalty. Puteam să intrăm în joc. Nu am ce să le reproșez, au avut atitudine, nu s-a văzut oboseala. Meciul a fost plăcut ochiului dar scorul e mincinos”, a spus Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
1 Comment

1 Comment

  1. cristi

    13 mai 2018 at 19:25

    Totusi asupra acestor panarame de arbitri de ce nu se prununta nimeni din conducerea clubului?!Chira panaramele astea trebuie sa-si bata joc de Botosani?Pe langa arbitrajul de aseara sa nu uitam arbitrajul lui Fesnic si Barsan cu Craiova.Chia nu se poate face nimic?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )